Τρίτη, 06 Νοέμβριος 2018 16:25

Ντεμπούτο με την Κ17 της ΑΕΚ έκανε ο Παρασκευάς Τσιγαρίδης

Γράφτηκε από τον

 

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Κ17 της ΑΕΚ, πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, ο Παρασκευάς Τσιγαρίδης.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός, που εντάχθηκε το καλοκαίρι, στην κιτρινόμαυρη ομάδα, ξεκίνησε στη βασική 11άδα για πρώτη φορά φέτος και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, που ήταν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ17 της Σούπερ Λιγκ.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου. Ο νεαρός Καλαματιανός ποδοσφαιριστής αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι, τα πήγε αρκετά καλά σε γενικές γραμμές, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Σε ότι αφορά τον αγώνα η ΑΕΚ προηγήθηκε στο 34’ με πλασέ του Παναγιωτόπουλου και ο Πανιώνιος έφτασε στην ισοφάριση στο 85’ με καρφωτή κεφαλιά του Κουτσάκη, σχεδόν από το σημείο του πέναλτι, μετά την εκτέλεση κόρνερ του Νίνο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Χρυσάφης με βοηθούς διαιτητές τους Μαραθωνίτη και Καραγεώργος και οι τρεις από την ΕΠΣ Αθηνών.

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Γκέγκα, Θεοδώρου, Πανταζέλος, Κάτσικας (77’ Ματζουρανάκης) Δημητρίου, Τζιάτζιος, Παναγιωτόπουλος, Τσαρούχας (60’ Μαχαίρας) Ζελενίτσας, Τσιγαρίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Ζάχι, Μπασλάρι, Γρηγοριάδης, Χριστοφιλόπουλος, Κουτσάκης, Ζαμάνης (58’ Μπαρμπαλιάς), Γιαννόπουλος (60’ Μυτακίδης), Χαϊκάλης (80’ Μιραφιόρι), Κούτρας (80’ Αργυρίου), Νίνο.