Τετάρτη, 07 Νοεμβρίου 2018 18:35

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εριξε από την κορυφή και την Κορώνη

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Εριξε από την κορυφή και την Κορώνη

Μετά τον Ηρακλή, ο Απόλλωνας Πεταλιδίου έριξε από την κορυφή της Α1 τοπικής και τον Ακρίτα Κορώνης, υποχρεώνοντας παράλληλα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, όπως είχε κάνει και με τους καλαματιανούς.

Το Πεταλίδι επικράτησε μάλιστα εκτός έδρας με 3-2 (είχε προηγηθεί με 0-3) και ισοβαθμεί με το Δώριο στην 5η θέση.

Το εντυπωσιακό είναι ότι πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη, έχοντας ξανά στον πάγκο τον πρόεδρο Μιχάλη Αυγουλέα (φωτό), ο οποίος είχε αναλάβει και παλαιότερα αυτό τον ρόλο, ενώ έχει προσφέρει επί σειρά ετών και τις υπηρεσίες του ως παίκτης.

Με τον πρόεδρο Μ. Αυγουλέα ξανά σε ρόλο προπονητή!

Ο Αυγουλέας χρειάστηκε να κοουτσάρει ξανά την ομάδα, καθώς δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Γιώργου Μηλίτση στον πάγκο, ενώ ο Γιάννης Ξαρχάκος είναι τιμωρημένος. Ο έμπειρος επιθετικός είναι αυτός που έχει αναλάβει την εκγύμναση των παικτών μέχρι να βρεθεί ο νέος προπονητής. Ωστόσο και στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας στον πάγκο θα καθίσει ο Μιχάλης Αυγουλέας, ακόμα και αν έχει επέλθει συμφωνία με προπονητή, αφού ο Ξαρχάκος παραμένει τιμωρημένος.

Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο Κωτσάκης που αποβλήθηκε, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στρατευμένου Πανταζόπουλου. Στον αντίποδα αναμένεται να είναι διαθέσιμοι οι Στάθης και Ανδρέας Χρονόπουλος.