Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 12:06

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ηρθε η μπλε κάρτα του Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ηρθε η μπλε κάρτα του Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο

 

Μετά την μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου Ρόνι Κάρλος, ο οποίος έκανε ντεμπούτο την περασμένη Κυριακή με τον ΑΟ Κατασταρίου, στην “Μαύρη Θύελλα” έφτασε και η μπλε κάρτα του Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο.

Ετσι ο νεοαποκτηθέντας 33χρονος Ισπανός μέσος είναι πλέον στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου και έχει δικαίωμα συμμετοχής στο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού) με τον Μανδραϊκό. Ο Μάριο Μαρτίνες έχει κάνει μερικές προπονήσεις, είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και θα είναι στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.

Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι μπλε κάρτες του Σέρβου μέσου Ιβάν Μάρκοβιτς και του Ολλανδού αμυντικού Σερέζο Χίλγκεν.

Πολλά προβλήματα εν όψει Μανδραϊκού

Από εκεί και πέρα, η Μεσσηνιακή ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής, όπου θα προσπαθήσει να κάνει το 7 στα 7 στο πρωτάθλημα και να παραμείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 8ου ομίλου. Τα αγωνιστικά προβλήματα ωστόσο παραμένουν πολλά.

Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μίνγκας και Πινδώνης (ο πρώτος αποβλήθηκε με τον ΑΟ Κατασταρίου και ο δεύτερος συμπλήρωσε 4 κίτρινες) και οι τραυματίες Βούρας και Αντωνιάδης, Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αντώνη Γιόνδη που δεν προπονήθηκε ούτε χθες ενώ μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Αθανασόπουλος και Μπίζος, η συμμετοχή των οποίων είναι επίσης αμφίβολη για το ματς της Κυριακής.