Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 16:04

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Θέλει να χτίσει σερί νικών

Γράφτηκε από τον

 

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στις επιτυχίες η Ανδρούσα, καθώς επικράτησε την Κυριακή 3-0 της Κυπαρισσίας και ανέβηκε στην 4η θέση (ισοβαθμεί με τον Τσικλητήρα) της Α’ τοπικής.

Η Ανδρούσα είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα με την Ομόνοια και ήθελε τους 3 βαθμούς τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και το πρόγραμμα στις επόμενες αγωνιστικές (Ανάληψη, Εράνη, Τέλλος Αγρας, Εθνικός,) την ευνοεί., σύμφωνα βέβαια με το Νίκο Γεωργακλή.

“Η ομάδα δουλεύει κάθε εβδομάδα για να πάρει τη νίκη. Δεν κοιτάμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε στις υψηλές θέσεις. Εχουμε δυνατότητες και πιστεύω ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί, μας βοηθά ώστε να χτίσουμε ένα θετικό σερί”. Ο προπονητής της Ανδρούσας ξεκαθαρίζει βέβαια ότι: “Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, διότι δεν λέει κάτι να είσαι θεωρητικά φαβορί. Αν δεν μπεις στο γήπεδο όπως πρέπει, δεν έχεις τύχη. Εχουμε μπροστά μας ένα τοπικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Ανάληψης που κρύβει παγίδες. Ο αντίπαλός μας θέλει και αυτός τους βαθμούς για τους δικούς τους λόγους και πιστεύω ότι θα γίνει ένα κλειστό ματς και δεν θα ξεφύγει το σκορ”. Οσο για το προηγούμενο ματς με τον ΑΟΚ είπε: “Η ομάδα παρουσιάστηκε βελτιωμένη, όπως και με το Διαβολίτσι. Η νίκη ήταν μονόδρομος και αυτό συζητήσαμε με τα παιδιά. Παίξαμε καλύτερα από τον αντίπαλο και εμείς το κάναμε πιο εύκολο”.

Τρίτο ματς με Ανάληψη

Η Ανδρούσα θα φιλοξενηθεί την Κυριακή στη Μεσσήνη από το νεοφώτιστο στην Α’ τοπική Ολυμπιακό Ανάληψης με τον οποίο αναμετρήθηκαν εις διπλούν και στο κύπελλο Μεσσηνίας. Στο πρώτο ματς που έγινε στη Μεσσήνη στις 2 Σεπτεμβρίου οι “ερυθρόλευκοι” νίκησαν με 1-0, αλλά μία εβδομάδα αργότερα στην Ανδρούσα η ομώνυμη ομάδα πήρε τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Δημήτρης Γκούνης.