Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 17:38

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Προβληματίζει η μικρή συμμετοχή στις προπονήσεις

Γράφτηκε από τον

 

Τον πρώτο της εκτός έδρας βαθμό πήρε την Κυριακή στο Μελιγαλά η Α.Ε. Αβίας και έμεινε για πρώτη φορά αήττητη σε δύο αγωνιστικές, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη επί του Τέλλου Αγρα στον Κορδία.

Στο ίδιο γήπεδο είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία (2-2 από 0-2) και την Ανδρούσα και έτσι μετρά 5 βαθμούς σε 6 αγωνιστικές στην Α’ τοπική.

Ο Διονύσης Πουλής όμως, παρά το ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα είναι προβληματισμένος. Και ο λόγος έχει να κάνει με τη συμμετοχή στις προπονήσεις, που δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Ο προπονητής της Αβίας βλέπει το τελευταίο διάστημα το απουσιολόγιο να είναι... γεμάτο και δεν μπορεί να δουλέψει όπως θα ήθελε. Η ομάδα του Κάμπου πήρε βέβαια δύο σερί θετικά αποτελέσματα, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα στις προπονήσεις, δεν θα μπορεί η Αβία να διεκδικήσει την παραμονή στην Α’ τοπική. Επόμενος αντίπαλος είναι ο Πανθουριακός στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ.

Εκτός πλάνων παραμένει ο τιμωρημένος από πέρυσι Γιαννέας, που είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τη Αβία.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κόντρα στον Εθνικό σκόραρε ο Δημήτρης Πολυμενέας, που απείχε μεγάλο διάστημα από τις προπονήσεις και μπαίνοντας ως αλλαγή στο 46’, έδωσε ένα σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.