Πέμπτη, 08 Νοέμβριος 2018 18:13

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Δεν είχαμε καθόλου ηρεμία με το Πεταλίδι”, τονίζει ο Σωτ. Μπουραντώνης

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής είχε ο Ακρίτας και μάλιστα εντός έδρας.

Η ομάδα της Κορώνης ηττήθηκε με 2-3 από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ο οποίος προηγήθηκε με 0-3 και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας. Ο φιλόδοξος σύλλογος έκανε την Κυριακή τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ενώ έχασε και το Μουτζούρη που αποβλήθηκε.

“Το ματς στράβωσε πολύ νωρίς για εμάς. Πήγε στη δύναμη και στις μονομαχίες. Δεν είχαμε καθόλου ηρεμία και συγκέντρωση στο πλάνο που είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα. Είχαμε και την αποβολή του Μουτζούρη και πολλά νεύρα και ένταση”, η εξήγηση του Σωτήρη Μπουραντώνη για την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ακρίτα πιστεύει πάντως ότι: “Δεν θα μας επηρεάσει αυτό το αποτέλεσμα. Ακόμα είναι νωρίς και το πρωτάθλημα έχει διάρκεια. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι δύσκολο με μια καλή ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο”. Ο επόμενος αντίπαλος για την Κορώνη είναι ο Χανδριναϊκός, το προσεχές Σάββατο στο γήπεδο του Βλαχόπουλου λόγω της τιμωρίας που κουβαλά από πέρυσι ο Χανδριναϊκός. Εκτός πλάνων είναι ο Μουτζούρης που αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς.