Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 17:25

Οι μικτές Κ12 και Κ13 στο τουρνουά 7χ7 της ΕΠΟ στην Αρχαία Ολυμπία

Γράφτηκε από τον
Οι μικτές Κ12 και Κ13 στο τουρνουά 7χ7 της ΕΠΟ στην Αρχαία Ολυμπία

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου 7χ7 θα διοργανώσει η ΕΠΟ το Σαββατοκύριακο 10-11 Νοεμβρίου στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες Κ12 και Κ13 όλων των ΕΠΣ της Πελοποννήσου.

Η αποστολή της ομάδας Κ12 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2007) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χρ. Κοκονίδης (ΑΠΣ Αρις), Χότζα (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Γριβοκωστόπουλος (Εράνη), Μπάκας (Ηρακλής Καλαμάτας), Βάγγαλης (Α.Σ. Δαναός), Δαμουράς (Ερμής), Ντίσα (Πάμισος), Ρουσέας (Παναθηναικός).

Η αποστολή της ομάδας Κ13 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2006) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γεωργόπουλος (Μιλτιάδης), Χριστόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Παπαδόπουλος (Πανθουριακός), Φλαριώτης (Εράνη), Σαούτης (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Κωστόπουλος (Ομόνοια), Δρούγας (Ηρακλής Καλαμάτας), Σερέτης (Τέλλος Αγρας).

Η αποστολή των μικτών της ΕΠΣΜ θα μεταβεί στην Αρχαία Ολυμπία το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και τους παίκτες θα συνοδεύσει ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας (φωτό).

Να σημειωθεί ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσει ο Ομοσπονδιακός Προοπονητής της Κ15 Θόδωρος Ελευθεριάδης, προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα από παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα μπορούν να στελεχώσουν την εθνική Κ15.