Τετάρτη, 15 Ιανουάριος 2014 12:50

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Αισιοδοξία για παραμονή, χωρίς μεταγραφές και με ντόπιους παίκτες

Γράφτηκε από τον

Με 17 βαθμούς ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Αστέρας Αρφαρών αφού δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στον εκτός έδρας αγώνα με την Εράνη, δεχόμενος γκολ στις καθυστερήσεις.


Οι "κυανόλευκοι" θα συνεχίσουν ως έχουν την προσπάθεια για παραμονή, χωρίς δηλαδή μεταγραφές (αν και αποχώρησαν πρόσφατα οι Η. Καπόγλης, Βανικιώτης και Παναγιωτόπουλος) μιας και υπάρχει εμπιστοσύνη στους ντόπιους παίκτες που τα κατάφεραν μια χαρά την προηγούμενη διετία. Στα Αρφαρά έχουν να υπερηφανεύονται και με το δίκιο τους, πως οι 22 από τους 24 παίκτες της ομάδας προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι έτσι η πιο αντιπροσωπευτική ομάδα της Α' τοπικής, εκπροσωπόντας επάξια τον τόπο της στην υψηλότερη κατηγορία του νομού.

Μπούρας: "Πως γίνεται όλοι
να αδικούνται βαθμολογικά;"

"Θα προχωρήσουμε όπως είμαστε, δεν πρόκειται να κάνουμε καμία μεταγραφή. Πιστεύω πως είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, δουλεύοντας σοβαρά στις ακαδημίες και αισιοδοξώ πως θα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία", δηλώνει ο πρόεδρος Γιώργος Μπούρας που θέλησε να σχολιάσει και όσα διαβάζει καθημερινώς και του προκαλούν εντύπωση: "Διαβάζω στις εφημερίδες δηλώσεις αντιπάλων προέδρων και προπονητών πως τους αδικεί η θέση τους στη βαθμολογία και πως άξιζαν περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο. Εγω έχω να πω πως πήραμε στον πρώτο γύρο όσους βαθμούς αξίζαμε ως ομάδα. Πως γίνεται να αξίζουν όλοι περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο, αυτό δεν βγαίνει και μαθηματικά…".

Χορός και πίτα το Σάββατο

Το Σάββατο ο Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μπει με το δεξί στον πρώτο γύρο. Ο Τσιλίκος που δεν έπαιξε στα Φιλιατρά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα βρίσκεται στη διάθεση του Τάκη Βούτσα.
Από εκεί και πέρα αυτό το Σάββατο 18 Ιανουαρίου (9 μ.μ.) ο Αστέρας Αρφαρών θα κόψει την πίτα του και θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο "Καπόγλης" στον Αγιο Κωνσταντίνο Αρφαρών.
Θα υπάρχει ζωντανή μουσική, πλήρες μενού και λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα. Η τιμή πρόσκλησης είναι 15 ευρώ.