Σάββατο, 10 Νοέμβριος 2018 13:32

Στην Αρχαία Ολυμπία οι μικτές Κ12 και Κ13 σε τουρνουά 7Χ7 της ΕΠΟ

Γράφτηκε από τον

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου 7χ7 θα διοργανώσει η ΕΠΟ σήμερα και αύριο στην Αρχαία Ολυμπία, όπου θα συμμετέχουν οι ομάδες Κ12 και Κ13 όλων των ΕΠΣ της Πελοποννήσου.

Ο λόγος για το GRASSROOTS 2018 που θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στην Αρχαία Ολυμπία. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο το άνοιγμα του ποδοσφαίρου στην κοινωνία την προσφορά των γνώσεων και της οργάνωσής του στις μικρότερες ηλικίες και την παροχή βοήθειας σε όλες τις κοινωνικές ομάδες.

Ενα πρόγραμμα το οποίο εδώ και μία 5ετία εφαρμόζεται με απόλυτη επιτυχία και στην Ελλάδα από την ΕΠΟ και τις κατά τόπους Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων.

Θα παρευρεθούν από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αντιπροσωπεία της Ε.Ε. με επικεφαλής τον κ. Παπαχρήστο Παναγιώτη καθώς και οι κ.κ. Ζελενίτσας Χαράλαμπος (Τεχνικός Διευθυντής), Κουτσούρης Μιχάλης (Διευθυντής Στρατηγικής Ανάπτυξης), Ζιώγας Χρήστος (Υπάλληλος Διεύθυνσης Στρατηγικής Ανάπτυξης) και Ελευθεριάδης Θεόδωρος (Προπονητής Εθνικής Κ-15).

Η αποστολή της ομάδας Κ12 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2007) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Χρ. Κοκονίδης (ΑΠΣ Αρις), Χότζα (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Γριβοκωστόπουλος (Εράνη), Μπάκας (Ηρακλής Καλαμάτας), Βάγγαλης (Α.Σ. Δαναός), Δαμουράς (Ερμής), Ντίσα (Πάμισος), Ρουσέας (Παναθηναικός).

Η αποστολή της ομάδας Κ13 της Μεσσηνίας (γεννηθέντες το 2006) αποτελείται από τους εξής παίκτες: Γεωργόπουλος (Μιλτιάδης), Χριστόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Σπυρόπουλος (Πράσινα Πουλιά), Φλαριώτης (Εράνη), Σαούτης (Π.Σ. "Η Καλαμάτα"), Κωστόπουλος (Ομόνοια), Δρούγας (Ηρακλής Καλαμάτας), Σερέτης (Τέλλος Αγρας).

Τους παίκτες θα συνοδεύσει ο ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας. Να σημειωθεί ότι τους αγώνες θα παρακολουθήσει ο Ομοσπονδιακός Προπονητής της Κ15 Θόδωρος Ελευθεριάδης, προκειμένου να πάρει μια πρώτη εικόνα από παίκτες που τα επόμενα χρόνια θα μπορούν να στελεχώσουν την εθνική Κ15.

Οι σημερινοί αγώνες θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. και οι αυριανοί στις 12 μ.