Κυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 11:01

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με νέα πρόσωπα κόντρα στον Μανδραϊκό

Γράφτηκε από τον

 

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα Κυριακή η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Μανδραϊκό με στόχο να κάνει το 7 στα 7 και να μείνει μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Στην σημερινή προσπάθεια η “Μαύρη Θύελλα” θα έχει και πάλι σημαντικές απουσίες, όμως αυτή τη φορά θα έχει και νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους ξένους Ιβάν Μάρκοβιτς και Μάριο Μαρτίνες Ρούμπιο που τις προηγούμενες μέρες ήρθαν τα δελτία τους και έτσι θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου, όπως και ο Ολλανδός αμυντικός Σερέζο Χίλγκεν που χθες έφτασε η μπλε κάρτα του. Θυμίζουμε ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει έρθει και η κάρτα του Βραζιλιάνου Ρόνι Κάρλος που επίσης έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Μάρκοβιτς και Κάρλος είναι μάλιστα πολύ πιθανό να είναι στην αρχική 11άδα του σημερινού αγώνα.

Από εκεί και πέρα, εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μίνγκας και Πινδώνης (ο πρώτος αποβλήθηκε με τον ΑΟ Κατασταρίου και ο δεύτερος συμπλήρωσε 4 κίτρινες) και οι τραυματίες Βούρας και Αντωνιάδης, Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Γιόνδη, Αθανασόπουλου και Μπίζου λόγω τραυματισμών.

Η Καλαμάτα μετρά 6 νίκες σε 6 ματς, έχει πετύχει 11 γκολ και δεν έχει δεχθεί κανένα, έχοντας το καλύτερο ρεκόρ σε όλη τη Γ’ εθνική. Ο Μανδραϊκός έχει έχει 9 βαθμούς, με 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις μια ήττα. Είναι μια ομάδα που σκοράρει δύσκολα (3 γκολ) αλλά και δέχεται γκολ δύσκολα (3 γκολ) και σίγουρα αποτελεί ένα αντίπαλο που θέλει προσοχή, ειδικά με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μεσσηνιακή ομάδα.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ στην δυτική και την βόρεια κερκίδα και 10 ευρώ στη νότια κερκίδα. Η θύρα 2 στην βόρεια κερκίδα θα λειτουργήσει ως μαθητική. Η είσοδος γονιού με παιδί είναι 5 ευρώ.