Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 18:00

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Δεν πέρασε από τους Γαργαλιάνους, αλλά έμεινε στην κορυφή

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-1: Δεν πέρασε από τους Γαργαλιάνους, αλλά έμεινε στην κορυφή

Το νικηφόρο σερί του Απόλλωνα σταμάτησε στους Γαργαλιάνους από τον Τέλλο Αγρα, που έβαλε δύσκολα στους Καλαματιανούς και τους υποχρέωσε σε ισοπαλία με σκορ 1-1.

Αυτή ήταν η δεύτερη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Τάκη Σακελλαρόπουλου στο φετινό πρωτάθλημα μετά το 0-0 στο Διαβολίτσι.

Ομως ο Απόλλωνας διατήρησε το αήττητο και παραμένει στο +2 στην κορυφή της βαθμολογίας από τον δεύτερο ΑΟΔ.

Από την άλλη ο Αγρας έδειξε πως είναι πολύ δυνατός στην έδρα του και θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη, μιας και είχε ένα δοκάρι και άλλες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και είχαν δυο καλές στιγμές με τους Γ. Αναστασόπουλο και Βέλλη στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Το 0-1 ο Μπάκας στο 25'

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Αλεξόπουλος βρήκε με κάθετη πάσα τον Μπάκα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε με πλασέ το 0-1.

Ισοφάρισε ο Βέλλης στο 42' 

Η ισοφάριση για τους “ερυθρόλευκους” ήρθε στο 42’ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λυμπερόπουλου ο Βέλλης με πλασέ έγραψε το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Απόλλωνα στο 65’με το σουτ του Μανωλόπουλου να αποκρούει ο Αλεξόπουλος.

Στο 80’ οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν μεγάλη διπλή ευκαιρία για να πάρουν προβάδισμα... Ο Λυμπερόπουλος με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά το κοντινό σουτ του Αλεβίζου έφυγε ψηλά άουτ.

Στο 86’ ήταν η σειρά του Απόλλωνα να φτάσει κοντά στο γκολ όταν το εξ’ επαφής σουτ του Στραβάκου έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 90’ οι γηπεδούχοι είχαν την τελευταία καλή στιγμή στο ματς με την κεφαλιά του Αλεβίζου να μην βρίσκει για λίγο στόχο.

Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Τσουλάκο και Τσοπανάκη.

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Σταθόπουλος, Αλεβίζος, Λυμπερόπουλος (82’ Κάππος), Γεωργιόπουλος, Λ.Χ. Ανδρώνης, Παπανδρεόπουλος (60’ Καραμπότσος), Μπολούν, Βέλλης, Γεωργόπουλος, Γ. Αναστασόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μπαχράμης, Κακαλής, Καραχάλιος, Στραβάκος, Περιβολάρης, Κουντάνης, Τσουλάκος, Μπάκας, Αλεξόπουλος, Μανωλόπουλος (88’ Κανιώρος), Βασιλόπουλος (88’ Παπαγιαννόπουλος).

* Τέσσερα ράμματα έκανε ο Βαγγέλης Αλεξόπουλος του Απόλλωνα, εξαιτίας ενός τραυματισμού σε μια φάση της αναμέτρησης.

* Ο Απόλλωνας ευχαρίστησε τη διοίκηση του Τέλλου Αγρα για την άψογη φιλοξενία της.