Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 11:29

Η UEFA αντεπιτίθεται στην ευρωπαϊκή Super League με UCL το σαββατοκύριακο

Γράφτηκε από τον

Πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν πως η UEFA και η FIFA σχεδιάζουν να περάσουν αγώνες του Champions League το σαββατοκύριακο, ενώ Τρίτη - Τετάρτη θα παίζονται τα εθνικά πρωταθλήματα.

O Τζιάνι Ινφαντίνο πρόσφατα είχε διαμηνύσει σε δημοσιογράφους που κάλεσε σε δείπνο ότι αν "επαναστατήσουν" εναντίον του τα μεγάλα κλαμπ με σκοπό τη δημιουργία της περιβόητης ευρωπαϊκής Super League, τότε εκείνος θα απαγορέψει στους σταρ των ομάδων να συμμετέχουν στα Mundial και τα Euro (σ.σ. πλήγμα για τους χορηγούς).

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέκυψαν κατόπιν ρεπορτάζ που έφερε στο φως η ισπανική "AS", ο Ινφαντίνο και το επιτελείο του έχουν σκεφτεί κι άλλα "κόλπα" ως αντίμετρα στα σχέδια για σχίσμα στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, FIFA κι UEFA φέρονται έτοιμοι να προτείνουν αλλαγές στο πρόγραμμα των αγώνων, με αναμετρήσεις εθνικών πρωταθλημάτων Τρίτη, Τετάρτη και Champions League το σαββατοκύριακο!

Πάντως, το ισπανικό Μέσο επισημαίνει πως το οργανωμένο ποδόσφαιρο όσον αφορά τις ιδέες του για ριζικές αλλαγές στο οργανόγραμμα, θα βρει απέναντί του Ισπανία, Αγγλία, Γερμανία και Ιταλία. Οι τέσσερις παρουσιάζονται κατά της μετακίνησης των εγχώριων αγώνων μεσοβδόμαδα, ενώ θέλουν να πετύχουν να μειωθεί το χάσμα των εσόδων Champions League και Europa League.

Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ