Δευτέρα, 12 Νοέμβριος 2018 18:59

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – ΑΝΔΡΟΥΣΑ 1-1: Μοιρασιά στο γειτονικό ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Ολυμπιακός Ανάληψης και Ανδρούσα αναμετρήθηκαν για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν αλλά χθες δεν αναδείχθηκε νικητής.

Οι δύο ομάδες, που μετρούσαν από μια νίκη η κάθε μία στο κύπελλο Μεσσηνίας, έμεναν στο 1-1 στο γειτονικό ντέρμπι για την 7η αγωνιστική της Α’ τοπικής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18’ μ’ έναν πρώην παίκτη της Ανδρούσας, τον Φώτη Γεωργιόπουλο που σκόραρε με σουτ. Το 1-0 όμως κράτησε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφού στην επόμενη φάση ο Αντώνης Καλογερόπουλος με σουτ έγραψε το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. Ο Ολυμπιακός πήρε έτσι έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή και η Ανδρούσα πλήρωσε σ’ ένα ακόμα ματς την αστοχία της. Διότι στο δεύτερο ημίχρονο έφθασε τρεις φορές κοντά στο γκολ.

Στο 50’ ο Γιάννης Καλογερόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον Τσούλο, αλλά πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Ολυμπιακού.

Στο 70’ είχαμε την ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τη διαφορά ότι ο Ι. Καλογερόπουλος πλάσαρε άουτ, ενώ ο Τσούλος είπε “όχι” και στο 85’ στο τετ α τετ με τον Κάλλα.

Tο ματς διαιτήτευσε ο Ρέκκας με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Σταύρου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Ζερβάκος, Δουρούμης, Γιαννόπουλος, Αγγ. Ανδρεάδης (46’ Σωτηριάδης), Καλογερόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Παναγιωτόπουλος (65 Θεοδωρακόπουλος), Γεωργιόπουλος, Αβιζιώτης (85’ Δημητρόπουλος), Παπανικολόπουλος (75’ Μυστριώτης).

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατσίποδας, Μπάλλας, Μπερερής, Κακογιάννης, Βασιλογιαννακόπουλος, Τσώνης, Δασκαλάκης, Θεοδοσόπουλος (90’ Τριανταφυλλίδης), Αντ. Καλογερόπουλος (40’ λ.τρ. Ιμεράσι), Ι. Καλογερόπουλος, Χαρμπίλας (75’ Κάλλας).