Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 15:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Φιλοξενούμενος σε όλα τα ματς!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Φιλοξενούμενος σε όλα τα ματς!

 

Στην 4η θέση της Α’ τοπικής (ισόβαθμος με την Ανδρούσα) βρίσκεται ο Τσικλητήρας μετά από 7 αγωνιστικές.

Η ομάδα της Πύλου μετρά τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μία ήττα, έχοντας αγωνιστεί σε όλα ματς εκτός έδρας!. Και αυτό γιατί στο γήπεδο της γίνεται επανασπορά με συνέπεια να κάνει προπονήσεις στο Σουληνάρι και να χρησιμοποιεί ως έδρα στο πρωτάθλημα το γήπεδο της Μεθώνης. Συγκεκριμένα έχει παίξει με Εράνη (2-1), Εθνικό Μελιγαλά (2-0), Ολυμπιακό Καλαμάτας (1-1), αλλά και τον προημιτελικό του κυπέλλου με την Ομόνοια (4-0). Το ματς με την Καλλιθέα (0-0) επίσης για το κύπελλο είχε διεξαχθεί στο Σουληνάρι. Εκεί όπου ενδέχεται να γίνει και το σαββατιάτικο ματς του πρωταθλήματος με τη Σπερχογεία (ή αλλιώς στη Μεθώνη).

Στις 2 Δεκεμβρίου επιστρέφει “σπίτι” του

Οπως και να ‘χει το βέβαιο είναι ότι ο Τσικλητήρας θα στερηθεί την έδρα του και το Νοέμβριο και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει “σπίτι” του στις 2 Δεκεμβρίου στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Α.Ε. Αβίας. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν από τον Απόλλωνα να αναβληθεί ο προγραμματισμένος γι’ αύριο πρώτος ημιτελικός του κυπέλλου και να γίνει στις 5 Δεκεμβρίου, όταν δηλαδή θα είναι έτοιμο προς χρήση το γήπεδο της Πύλου. Ο Απόλλωνας συμφώνησε και έτσι ο Τσικλητήρας θα έχει τη συμπαράσταση του κόσμου της στο σημαντικό αυτό παιχνίδι

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Πύλου έβγαλε αντίδραση μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα από τη Μάνη (1-0) και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία, μπορούσε να πάρει το διπλό.

“Είχαμε δύο γκολ που ακυρώθηκαν, 3 δοκάρια και πιστεύω ότι βάση απόδοσης και ευκαιριών μας αδικεί το αποτέλεσμα. Το σημαντικό είναι ότι βγάλαμε αντίδραση, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Μας λείπει όμως το εύκολο γκολ, αλλά δουλεύουμε σκληρά”, λέει ο προπονητής Γιώργος Αργυρόπουλος για την προχθεσινή ισοπαλία (1-1) στην Κυπαρισσία με τον ΑΟΚ. Ο Τσικλητήρας έχει φύγει ακόμα αήττητος από τους Γαργαλιάνους (1-1), ενώ νίκησε εκτός τον Πανθουριακό (2-1) και η μοναδική ήττα μέχρι σήμερα, είναι όπως προαναφέραμε από την νεοφώτιστη στην Α’ τοπική Α.Ε. Μάνης.