Τρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 15:49

ΕΡΑΝΗ: “Κομβική η ευκαιρία του Κόλλια’, λέει ο Κ. Λυμπερόπουλος για το 1-1 με ΑΟΔ

Γράφτηκε από τον

Μετά τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Καλαμάτας, η Εράνη κοίταξε την Κυριακή στα... μάτια και τον δεύτερο της βαθμολογίας Α.Ο. Διαβολιτσίου, αλλά και πάλι έμεινε με τις εντυπώσεις.

Αυτή τη φορά τουλάχιστον πήρε έναν βαθμό (1-1). Η ιστορία θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά αν ο Κόλλιας από το ένα μέτρο και σε κενή εστία δεν έχανε την ευκαιρία ίσως της... χρονιάς στο 55’ και ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ της Εράνης.

“Πιστεύω ότι είναι κομβική η ευκαιρία του Κόλλια. Δεν τελειώσαμε σε αυτό το σημείο το ματς και μοιραία ισοφαριστήκαμε. Ετσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι στο τέλος θα λέγαμε ότι συμβιβαστήκαμε με την ισοπαλία, γιατί είχαμε δύο αναγκαστικές αλλαγές (σ.σ. Μπουρδέκας, Χρονόπουλος) με συνέπεια να διαφοροποιήσουμε το σχήμα”, λέει ο Κώστας Λυμπερόπουλος για την ισοπαλία με τον αήττητο ΑΟΔ.

Ο προπονητής της Εράνης κρατά πάντως την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στα δύο θεωρητικά πιο δύσκολα ματς στην Α’ τοπική.

“Κόντρα σε δύο αντιπάλους που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν, παίξαμε πολύ καλά και μπορώ να πω ότι στα σημεία ήμασταν καλύτεροι, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Η Εράνη είναι αναγκασμένη να βγαίνει στο γήπεδο και να παίζει καλό ποδόσφαιρο”. Επόμενος αντίπαλος για τους Φιλιατρινούς η Ανδρούσα, που έχει ένα βαθμό λιγότερο από την Εράνη και προέρχεται επίσης από ισοπαλία. Εντός της εβδομάδας θα φανεί αν θα είναι έτοιμοι οι Μπουρδέκας και Χρονόπουλος που έχουν χτυπήσει στο γόνατο και στο πέλμα, αντίστοιχα, ενώ θα ξεκινήσει προπονήσεις ο Οικονομόπουλος που απείχε καιρό λόγω ενοχλήσεων στη μέση.