Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2018 19:58

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Βελτιώθηκε στην άμυνα και ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ:  Βελτιώθηκε στην άμυνα και  ανέβηκε πάνω από τη ζώνη

Αήττητη για τρίτη σερί αγωνιστική έμεινε η Α.Ε. Αβίας, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανθουριακό.

Είχε προηγηθεί η ισοπαλία στο Μελιγαλά  με το ίδιο σκορ απέναντι στον Εθνικό, καθώς και η πρώτη νίκη στη σεζόν με 1-0 επί του Τέλλου Αγρα. Η ομάδα του Κάμπου ανέβηκε έτσι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και αισιοδοξεί ότι μπορεί να παραμείνει στην Α’ τοπική. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά (και από τις προηγούμενες παρουσίες) που χτίζει αήττητο τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα  και ένας από τους λόγους είναι η βελτίωση στην άμυνα. Η Αβία στα τελευταία τρία ματς έχει δεχτεί 2 γκολ, ενώ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είδε την εστία της να παραβιάζεται 9 φορές.  Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο και στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας, που είναι η μοναδική ομάδα στην Α’ τοπική που αγνοεί τη  νίκη. Οι “ερυθρόλευκοι” όμως έχουν 5 ισοπαλίες σε 7 αγωνιστικές και θα επιδιώξουν το τρίποντο για να περάσουν την Αβία και να ανέβουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
“Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς, με μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Στα εκτός έδρας, ο βασικός στόχος είναι να μη χάνουμε και από εκεί και πέρα ότι έρθει. Είμαστε σε καλή κατάσταση και αισιοδοξούμε”, λέει στην “Ελευθερία” ο προπονητής Διονύσης Πουλής για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Επιστρέφει μετά από 17 αγωνιστικές!

Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Διονύσης Πουλής δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Πανθουριακό. Στον αντίποδα έχει πλέον δικαίωμα συμμετοχής ο Γιαννέας, ο οποίος εξέτισε ποινή 17 αγωνιστικών (!) που κουβαλούσε από την περσινή σεζόν.