Κυριακή, 18 Νοέμβριος 2018 14:52

Διεκόπη στο 22' το Πάμισος - Καλαμάτα (βίντεο-φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Διεκόπη στο 22' το Πάμισος - Καλαμάτα (βίντεο-φωτογραφίες)

Μόλις 22 λεπτά πρόλαβαν να αγωνιστούν Πάμισος και Καλαμάτα, καθώς η έντονη βροχόπτωση είχε μετατρέψει σε πισίνα τον αγωνιστικό χώρο.

Σε αυτό το διάστημα δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο και το ντέρμπι διεκόπη λοιπόν με το αποτέλεσμα να είναι 0-0.

Διακοπή λοιπόν στο ντέρμπι. Η ΕΠΟ  θα ορίσει την ημέρα διεξαγωγής του ματς, που θα συνεχιστεί από το 22ο λεπτό.

Αποχώρησαν όλοι από το γήπεδο, αν δεν αλλάξει κάτι οδεύουμε σε οριστική διακοπή του αγώνα.

Βγήκαν ξανά οι διαιτητές μαζί με τους δύο αρχηγούς τον Μωράκη του Παμίσου και τον Τσόπελα της Καλαμάτας για να κάνουν έναν ακόμα έλεγχο του αγωνιστικού χώρου.

Οι διαιτητές αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο. Το πιθανότερο είναι να μην συνεχιστεί το ματς.

Ο κόσμος έχει φύγει από την κερκίδα και η διαιτητική τριάδα έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο για να κάνει έλεγχο αν κυλάει η μπάλα.

Οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια προσωρινά μέχρι να κοπάσει και αν η βροχή...

Ο διαιτητής διακόπτει το παιχνίδι στο 22ο λεπτό λόγω της έντονης βροχόπτωσης.

Χωρίς σκορ στη Μεσσήνη, κάτω από έντονη βροχόπτωση και με την ορατότητα να είναι περιορισμένη και από τα δημοσιογραφικά θεωρεία

Πρώτη φάση στο ματς, στο 16ο λεπτό, ο Μαστραντωνάκης έπεσε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Μωράκη μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στο Φωκά για κίτρινη κάρτα για θέατρο, που θα ήταν η δεύτερη για τον παίκτη της Καλαμάτας, καθώς νωρίτερα είχε δει κίτρινη κάρτα.

Από την άλλη πλευρά ο Κασωτάκης υπερασπίζεται την εστία της Καλαμάτας. Δεξί μπακ είναι ο Τσόπελας και αριστερό ο Ψάνης. Στο κέντρο της άμυνας οι Βοσκόπουλος, Αλιατίδης. Στον άξοδα οι Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης δεξί εξτρέμ ο Φουάσης, αριστερό ο Μαστραντωνάκης και ο Μίνγκας πίσω από τον Μάρκοβιτς που είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Για τον Πάμισο κάτω από τα γκολπόστ βρίσκεται ο Καπατσώρης, έχοντας δεξιά στην άμυνα τον Αριστομενόπουλο και αριστερά τον Ρούτση. Φιλόπουλος και Μωράκης συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.  Σε ρόλο αμυντικού χαφ ο Κατσιβαρδέας, με βοήθειες από το Νινιό, , δεξί χαφ ο Παπαδόπουλος, αριστερό ο Βλάχος και Ηλιόπουλος, Ρήγας στην επίθεση, χωρίς να υπάρχει καθαρός επιθετικός.

Ξεκίνησε το ντέρμπι, πολύ κακές οι καιρικές συνθήκες και βαρύς ο αγωνιστικός χώρος. Η βροχή κράτησε στο σπίτι πολύ κόσμο με αποτέλεσμα οι θεατές αυτή τη στιγμή στη Μεσσήνη να είναι 400.

Mαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του τοπικού ντέρμπι.

Πάμε να δούμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος, Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος, Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας, Ψάνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Πινδώνης, Μάρκοβιτς, Μίνγκας, Μαστραντωνάκης.