Τρίτη, 20 Νοέμβριος 2018 18:05

Μέχρι 28 Νοεμβρίου οι δηλώσεις για το πρωτάθλημα Κ16

Γράφτηκε από τον

Την προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ16 (πρώην παιδικό) ετοίμασε η ΕΠΣ Μεσσηνίας. Οι δηλώσεις συμμετοχές θα γίνονται μέχρι την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 3 μ.μ.

Η κλήρωση θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΜ στις 3 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ., ενώ δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα έχουν οι γεννηθέντες από 1/1/2003 έως 31/12/2004.

Η έναρξη των αγώνων και οι όμιλοι των ομάδων που θα δημιουργηθούν θα ανακοινωθούν την ημέρα της κλήρωσης. Το παράβολο συμμετοχής είναι 50,00 ευρώ.

Τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ16 μπορούν να δανείζονται ποδοσφαιριστές από ένα και μόνο σωματείο, όσους ποδοσφαιριστές θέλουν, με την προϋπόθεση ότι το σωματείο αυτό δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα Κ16. Τα

σωματεία που θα έχουν δανεικούς ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος πρέπει να καταθέσουν στην ΕΠΣ Μεσσηνίας:

1. Ξεχωριστή κατάσταση των ποδοσφαιριστών που θα αγωνίζονται ως δανεικοί, η οποία θα σφραγίζεται και θα παραδίδεται στο σωματείο, αντίγραφο της οποίας θα παραμένει στο αρχείο της ΕΠΣΜ.

2. Υπεύθυνη δήλωση του σωματείου στο οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής ότι του επιτρέπει να αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού.

3. Υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα του ποδοσφαιριστή ότι συναινεί στο δανεισμό. Μετά την έναρξη του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή, αφαίρεση ή προσθήκη στην κατάσταση που έχει κατατεθεί στην ΕΠΣΜ.

Κάθε ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνισθεί με τη μορφή δανεισμού μόνο σε ένα σωματείο. Ποδοσφαιριστής που έχει δοθεί με τη μορφή δανεισμού δεν μπορεί να αγωνίζεται κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και στην ομάδα που έχει δελτίο.

Κάθε ομάδα θα προσκομίζει στους διαιτητές Δελτία Ατομικών στοιχείων ποδοσφαιριστών, κατάσταση υγείας καθώς και ξεχωριστή κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται ως δανεικοί, νόμιμα θεωρημένες.

Οι αγώνες διεξάγονται κυρίως Σάββατο πρωί σε γήπεδο με φυσικό ή τεχνητό χλοοτάπητα, είναι διπλοί, διαρκείας 80 λεπτών σε δύο 40λεπτα ημίχρονα.

Κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να δηλώσει στο Φ.Α. μέχρι 18 ποδοσφαιριστές και επιτρέπεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα η αντικατάσταση μέχρι 7 ποδοσφαιριστών.

Για την Διαιτησία μεριμνά μόνο η ΕΠΣΜ. Για τον Ιατρό μεριμνά μόνο το γηπεδούχο σωματείο . Σε περίπτωση μη προσέλευσης Ιατρού, ο αγώνας δεν γίνεται και το γηπεδούχο Σωματείο μηδενίζεται.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες των ομίλων θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε μονούς αγώνες, σε ουδέτερο γήπεδο και στην πρωταθλήτρια ομάδα θα απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια

Ομάδα που θα υποπέσει στο παράπτωμα της πλαστοπροσωπίας θα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα με όλες τις συνέπειες που προβλέπονται βάσει ΚΑΠ 2018-2019

Επίσης, ομάδα που δήλωσε συμμετοχή και παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα μετά την κλήρωση των αγώνων και πριν από την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του Πρωταθλήματος δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατά την επόμενη ποδοσφαιρική

περίοδο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ