Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 12:32

ΜΙΚΤΕΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Για το διπλό στην Κεφαλλονιά οι ομάδες Κ14 και Κ16

Γράφτηκε από τον

 

Στην Κεφαλλονιά βρίσκονται από χθες οι μικτές ομάδες παίδων και νέων της Μεσσηνίας, εν όψει των σημερινών αγώνων με τις αντίστοιχες της Κεφαλληνίας-Ιθάκης, για τη 2η αγωνιστική των πανελληνίων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, που ονομάζονται πλέον Κ 14 και Κ16 αντίστοιχα.

Πρώτα θα διεξαχθεί το ματς των μικτών Κ14 στις 12.30 το μεσημέρι και θα ακολουθήσει στις 2.30 μ.μ. αυτό των Κ16.

Αμφότερα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Ενωσης στα Φαρακλάτα.

Τον αγώνα των μικρότερων σε ηλικία ποδοσφαιριστών θα διαιτητεύσει ο Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Ασημακόπουλο και Καραμέρο, όλοι από το σύνδεσμο Ηλείας. Οι Ασημακόπουλος και Καραμέρος θα είναι βοηθοί και στο δεύτερο παιχνίδι, που θα διαιτητεύσει ο Μαρκαντωνάτος επίσης από την Ηλεία.

Η Μεσσηνία νίκησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη Ζάκυνθο με 5-0 και 3-1, αντίστοιχα και θέλει να κάνειστην Κεφαλλονιά το 2 στα 2. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα από την Ηλεία και θα ψάξουν τους πρώτους βαθμούς.

Ο Ενωσιακός προπονητής Ηλίας Μαστορέας τονίζει ότι: “Πάμε για τη νίκη, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση, αλλά πρέπει να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας”. Ο Ηλίας Μαστορέας έχει συμπεριλάβει στην αποστολή 36 συνολικά ποδοσφαιριστές, ενώ μαζί με τις μικτές ταξίδεψαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Άγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής Άγγελος Σκαφιδάς.

Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν κληθεί είναι:

K14

Γιάννης Αναστασόπουλος, Δημήτρης Γεωργόπουλος, Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Γιώργος Καραγλανης, Ηλίας Κιόρρι, Δημήτρης Κουρεντζής, Ματέο Κρακούλι, Δημήτρης Λάσκαρης, Χρήστος Μανιάτης, Στέφανος Μπούνας, Αντζελίνο Πάπα, Κώστας Παπαγεωργακόπουλος, Γιάννης Παπανικολόπουλος, Νίκος Παυλής, Γιώργος Ράλλης, Βαλάντης Ρούπας, ΓΙάννης Σεντεμέντες, Φώτης Φαββατάς.

Κ-16

Ανδρέας Ακριστίνεϊ, Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος, Βασίλης Αντωνόπουλος, Δημήτρης Αρβανίτης, Χρήστος Δρούγας, Κώστας Θεοδωρόπουλος, Θανάσης Κακαλέτρης, Αλέξανδρος Καλύβας, Δημοσθένης Καρύδης, Κώστας Κοσμόπουλος, Γιώργος Κωστέας, Παναγιώτης Λαππας, Παναγιώτης Οικονομέας, Σωτήρης Παπαγεωργακόπουλος, Γιώργος Παπανικολόπουλος, Παναγιώτης Ρουμελιώτης, Θεόδωρος Σταματελόπουλος, Μιχάλης Στυλιανόπουλος.

Μεσσήνιοι ρέφερι στο Αργολίδα – Αρκαδία

Μεσσήνιοι διαιτητές ορίστηκαν στο ματς των μικτών ομάδων της Αργολίδας με τις αντίστοιχες της Αρκαδίας, που θα διεξαχθούν σήμερα στο Κίβερι. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι των μικτών Κ14 διαιτητής θα είναι ο Ρέκκας με βοηθούς τους Ρηγόπουλο και Γάκη. Οι Ρηγόπουλος και Γάκης θα είναι βοηθοί και στον αγώνα των μικτών Κ16, με διαιτητή τον Καυκά.

 

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ