Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 15:21

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Επιασε κορυφή με την πρώτη φετινή ανατροπή

Γράφτηκε από τον

 

Στο ρετιρέ της Α’ τοπικής με συγκάτοικο τον Απόλλωνα Καλαμάτας βρίσκεται από την Κυριακή ο Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Ο φιλόδοξος σύλλογος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σαββατιάτικη ισοπαλία του Απόλλωνα με τον Εθνικό και τον έπιασε στην κορυφή, καθώς νίκησε την Κυριακή με 2-1 τον Τέλλο Αγρα.

Μια νίκη που ήρθε μάλιστα με ανατροπή, η οποία ήταν η πρώτη στο φετινό πρωτάθλημα. Το Διαβολίτσι είχε βρεθεί να κυνηγά το σκορ τόσο στην Ανδρούσα, όσο και στα Φιλιατρά, αλλά περιορίστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας.

Κόντρα στον Αγρα όμως έκανε την ολική ανατροπή και διεύρυνε στις οχτώ αγωνιστικές το αήττητο σερί.

“Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αγρας είναι πολύ καλή ομάδα με πλάνο στο παιχνίδι της και ξέραμε ότι θα έχουμε δυσκολίες. Μέχρι το 15’ πάντως που δεχτήκαμε το γκολ από λάθος στην αμυντική λειτουργία, εμείς είχαμε τις ευκαιρίες. Αυτό που κρατάμε είναι ότι αντιδράσαμε θετικά και πήραμε τους 3 βαθμούς σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, που γινόταν δυσκολότερος όσο περνούσε η ώρα”, λέει ο προπονητής του ΑΟΔ Κώστας Παλαμάρας για την κυριακάτικη νίκη.

Για το παρθενικό διπλό στο Μελιγαλά

Ο Κ. Παλαμάρας προσμένει πλέον από τους παίκτες του να πάρουν και την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Α’ τοπική, στο γειτονικό ντέρμπι με τον Εθνικό Μελιγαλά. Στις δύο προηγούμενες εξόδους το Διαβολίτσι αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με την Ανδρούσα και την Εράνη, ενώ η νίκη με τον Α.Ο. Φαραί είναι στα χαρτιά. Ως εκ τούτου για να παραμείνει στην πρώτη θέση, θα πρέπει να φύγει την Κυριακή με τους 3 βαθμούς από το Μελιγαλά, ο οποίος υποχρέωσε σε ισοπαλία τον Απόλλωνα Καλαμάτας.