Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 15:48

ΠΑΜΙΣΟΣ: Εχασε το ντέρμπι, κέρδισε το χειροκρότημα

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Εχασε το ντέρμπι, κέρδισε το χειροκρότημα

 

Την 7η ήττα σε 8 αγωνιστικές γνώρισε τη Δευτέρα από την Καλαμάτα (0-2) ο Πάμισος και με ένα μόλις βαθμό βρίσκεται μαζί με τον Α.Ο. Εικοσιμίας στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης κέρδισε όμως στο φινάλε του τοπικού ντέρμπι, το χειροκρότημα από τον κόσμο της για τη μαχητική εμφάνιση απέναντι στην πρωτοπόρο και αήττητη “Μαύρη Θύελλα”. η οποία υπερέχει σε ποιότητα, αλλά και ποσότητα. Ο Πάμισος άλλωστε δεν συμπληρώνει ούτε 18άδα και ο Μιχάλης Φασουλής αναγκάζεται να χρησιμοποιεί μέχρι και τους τερματοφύλακες σε διαφορετική θέση!

Επίσης είναι γνωστό ότι διοίκηση και λεφτά δεν υπάρχουν στη Μεσσήνη και οι ντόπιοι παίκτες που έχουν απομείνει παίζουν για τη φανέλα.

Υπό αυτές τις συνθήκες οι Νησιώτες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την Καλαμάτα και παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας και μπάτζετ, στάθηκαν αξιοπρεπώς και πάλεψαν μέχρι το τέλος για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στον Πάμισο κρατούν την εμφάνιση στο θεωρητικά πιο δύσκολο ματς της σεζόν και προετοιμάζονται για ένα ακόμα δύσκολο ματς, με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη.

Εκτός πλάνων είναι ο στρατευμένος Ρούτσης και ο τραυματίας Δημητρακόπουλος. Τέλος να σημειωθεί ότι την προσεχή εβδομάδα αναμένονται διοικητικές εξελίξεις, μιας θα πρέπει να εκλεγεί διοικητικό συμβούλιο που θα οδηγήσει τον Πάμισο στη συνέχεια της σεζόν. Γι’ αυτό και εντός των ημερών θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της κρίσιμης γενικής συνέλευσης για το μέλλον του συλλόγου.