Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 16:14

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Νίκη μετά από ένα μήνα και... 3η θέση

Γράφτηκε από τον

 

Τέλος στο αρνητικό σερί που τον ήθελε χωρίς νίκη από τις 20 Οκτωβρίου και το 2-1 με τον Πανθουριακό στο γήπεδο της Σπερχογείας, έβαλε το περασμένο Σάββατο ο Τσικλητήρας.

Η ομάδα της Πύλου νίκησε με το ευρύ 3-0 τη Σπερχογεία και φιγουράρει στην 3η θέση της Α’ τοπικής (Ανδρούσα και Εράνη έχουν βέβαια ένα ματς λιγότερο) και σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή.

“Είχαμε πολύ καλή απόδοση, που συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Τα παιδιά δείχνουν μεγάλη θέληση για διάκριση και βγαίνουν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις”, το σχόλιο του ικανοποιημένου Γιώργου Αργυρόπουλου για την επιστροφή στις επιτυχίες. Ο προπονητής του Τσικλητήρα εκτιμά ότι η ομάδα του θα παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε ματς και σίγουρα θέλει να τη δει να κερδίζει και την προσεχή Κυριακή την Ομόνοια στην Καλαμάτα. Να σημειωθεί ότι ο Τσικλητήρας σε 8 αγωνιστικές έχει μόνο μια ήττα (από τη Μάνη), 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Οι δύο μετά την νίκη με τον Πανθουριακό κόντρα σε Ολυμπιακό, Κυπαρισσία, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε από την ΑΕΜ.

Για το επόμενο ματς με την Ομόνοια, κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του Νίκου Παπαγεωργίου που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο.