Τετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 17:24

Ο Χριστοδούλου στην επιμορφωτική συγκέντρωση των Μεσσήνιων διαιτητών (φωτό)

Γράφτηκε από τον
Ο Χριστοδούλου στην επιμορφωτική συγκέντρωση των Μεσσήνιων διαιτητών (φωτό)

 

Παρουσία του Τάσου Χριστοδούλου από την ΕΠΣ Ημαθίας πραγματοποιήθηκε η επιμορφωτική συγκέντρωση των Μεσσήνιων διαιτητών το βράδυ της Δευτέρας στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣΜ.

Ο Τάσος Χριστοδούλου είναι εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας και περιφερειάρχης διαιτησίας Κεντρικής Μακεδονίας και παραβρέθηκε στη δευτεριάτικη συγκέντρωση μετά από πρόσκληση του πρόεδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργου Μπλάνα.

Ο Μεσσήνιος αρχιδιαιτητής αξιοποίησε τις γνωριμίες που έχει δημιουργήσει το διάστημα που ήταν εν ενεργεία διαιτητής και ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια της διαιτητικής του καριέρας στη Σούπερ Λιγκ.

Ο κ. Χριστοδούλου στη διάρκεια της συγκέντρωσης μίλησε στους παρευρισκόμενους διαιτητές και παρατηρητές μέλη του τοπικού συνδέσμου και της ΕΠΣΜ, για το παίξιμο της μπάλας με το χέρι και τις παραβάσεις περιοχής πέναλτι.

Παρών ήταν σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΣΔΠΜ, το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές.

Λίγο πριν την έναρξη του μαθήματος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης, αφού καλωσόρισε τον κ. Χριστοδούλου, ενημέρωσε τους διαιτητές για την άψογη συνεργασία που υπήρχε με την προηγούμενη και συνεχίζεται και με τη νέα διοίκηση του ΣΔΠΜ. Παράλληλα κάλεσε τους διαιτητές για ότι πρόβλημα έχουν να ενημερώνουν τις διοικήσεις του συνδέσμου και τις ΕΠΣΜ.

Στη συνέχεια ο Νίκος Κοσσάρης, που επανεκλέχθηκε πρόεδρος του ΣΔΠΜ, αφού καλωσόρισε τον κ. Χριστοδούλου, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους διαιτητές και παρατηρητές για τα πρόσωπα που αποτελούν τη νέα διοίκηση του τοπικού συνδέσμου διαιτητών.