Πέμπτη, 22 Νοέμβριος 2018 14:21

ΕΡΑΝΗ: Τρία ματς σε μία εβδομάδα!

Γράφτηκε από τον

Η αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με την Ανδρούσα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών φέρνει αλλαγές στο πρόγραμμα της Εράνης.

Η φιλιατρινή ομάδα θα χρειαστεί πλέον να δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα, μιας και το ματς με την Ανδρούσα ορίστηκε για την προσεχή Τετάρτη. Ανάμεσα δηλαδή στην 9η και την 10η αγωνιστική. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Εράνη θα είναι ξεκούραστη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Ανάληψης, αφού δεν αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα, αλλά αυτό το ματς θα σηματοδοτήσει την αρχή ενός απαιτητικού εφταήμερου. Το θετικό είναι ότι από τα τρία παιχνίδια, τα δύο είναι στα Φιλιατρά και η μοναδική έξοδος μεσοβδόμαδα στην Ανδρούσα.

Αναλυτικά, η Εράνη θα παίξει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου με τον νεοφώτιστο στην Α’ τοπική Ολυμπιακό Ανάληψης, την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου με τη φιλόδοξη Ανδρούσα και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου το ντέρμπι με την Κυπαρισσία.

Θεωρητικά το πιο εύκολο ματς είναι με τον Ολυμπιακό, αλλά ο Κώστας Λυμπερόπουλος εφιστά την προσοχή στους παίκτες του =Μ διότι οι “ερυθρόλευκοι” μπορούν να κάνουν ζημιές. Να σημειωθεί ότι αυτό θα είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στα Φιλιατρά. Είχαν προηγηθεί αυτά με τους πρωτοπόρους Απόλλωνα Καλαμάτας και Διαβολίτσι, στα οποία ο απολογισμός ήταν μια ήττα και μια ισοπαλία, αντίστοιχα.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό Ανάληψης παραμένουν εκτός οι Οικονομόπουλος και Σταματόπουλος.