Παρασκευή, 23 Νοέμβριος 2018 13:57

Απάντηση του Παμίσου στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Στην ανακοίνωση της Καλαμάτας που έκανε λόγο για οργανωμένο πόλεμο στη Μαύρη Θύελλα” και μεταξύ άλλων αναφερόταν και στον προπονητή του Παμίσου Μιχάλη Φασουλή, απάντησε χθες ο Πάμισος.

Οι Νησιώτες υποστηρίζουν ότι η “Μαύρη Θύελλα” έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη, τα οποία αριθμεί και στο φινάλε καταλήγει ότι ο Πάμισος ανακάμπτει ξανά και κερδίζει σεβασμό και χειροκρότημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παμίσου αναφέρει: “Ως απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΣ Η Καλαμάτα, η οποία δεν ασχολείται με άλλες ομάδες, αλλά αναφέρεται ξεκάθαρα εναντίον του Παμίσου, έχει υποπέσει σε αρκετά λάθη:

1) Πως μπορείτε να ασχολείστε με δυο ποδοσφαιριστές μας, όταν διαθέτετε τέτοιο ρόστερ και ανέσεις;

2) Την Κυριακή πιέσατε για την διακοπή του αγώνα και συμφωνήσαμε ενώ την επόμενη γνωρίζαμε για απώλειες στρατευσίμων και μαθητών, παρά τα ήδη διογκωμένα προβλήματα που υπάρχουν.

3) Θα μπορούσαμε και τη Δευτέρα να διατηρήσουμε την επιβαρυμένη κατάσταση του γηπέδου αλλά δεν το κάναμε για να ανταπεξέλθει το ρόστερ σας στον αγώνα!

4) Έχετε ήδη ξεχάσει την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο, που δεν δόθηκε στον ποδοσφαιριστή Μαστραντωνάκη, με το σκορ στο 0-0.

5) Επιτίθεστε στον προπονητή μας ότι διαθέτει μαντικές ικανότητες και την επόμενη διέρρευσε η φωτογραφία που πιστοποιεί την λάθος θέση του επόπτη και φυσικά του εκτεθειμένου ποδοσφαιριστή σας, εκθέτοντας την ανακοίνωση σας! Τελικά τι άλλο θέλετε σε ένα ματς για να κερδίσετε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, μαθητές, στρατεύσιμους, και 3 τερματοφύλακες, σύνολο 15 στον αριθμό! Αποδεικνύεται ότι σεβόμαστε τον αγώνα όλων αλλά και οι άλλοι να σεβαστούν τον νέο δικό μας καθαρό αγώνα! Ο Πάμισος ανακάμπτει ξανά και κερδίζει σεβασμό και χειροκρότημα!”.