Κυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 11:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να διευρύνει το νικηφόρο σερί με Αμβρυσσέα Διστόμου

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να διευρύνει το νικηφόρο σερί με Αμβρυσσέα Διστόμου

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί της στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής θα προσπαθήσει να δώσει σήμερα Κυριακή η “Μαύρη Θύελλα”.

Η Μεσσηνιακή ομάδα θα υποδεχθεί στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού τον Αμβρυσσέα Διστόμου με στόχο την 9η νίκη που θα την διατηρήσει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του 8ου ομίλου.

Το παιχνίδι σαφώς και είναι στα μέτρα της Καλαμάτας, η οποία καλείται να δείξει το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε να προσθέσει 3 ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της. Ο Αμβρυσσέας βρίσκεται στην 6η θέση και αποτελεί μια από τις σχετικά καλές ομάδες του ομίλου, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική έδειξε ότι είναι ικανός να κάνει ζημιές στους “μεγάλους” μιας και έφερε λευκή ισοπαλία με τον Ασπρόπυργο. Η Καλαμάτα λοιπόν πρέπει να προσέξει το ματς ώστε να φτάσει σε μια ακόμη νίκη. Θυμίζουμε ότι η Καλαμάτα μετρά 8 νίκες με απολογισμό τερμάτων 15-0 ενώ ο Αμβρυσσέας εκτός έδρας έχει δώσει μόνο τρία ματς με απολογισμό 2 ισοπαλίες και μια ήττα.

Οσον αφορά την βαθμολογία, πίσω από την Καλαμάτα βρίσκεται ο Ασπρόπυργος στο -5 και ο Παναργειακός στο -6, με την ομάδα του Αργους όμως να έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον ουραγό ΑΟ Εικοσιμίας το οποίο αν κερδίσει, όπως αναμένεται, θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς.

Αγωνιστικά, ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει σήμερα στη διάθεση τους τους τραυματίες Βούρα και Γιόνδη, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Αντωνιάδη και Αθανασόπουλου.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 ευρώ στην δυτική και την βόρεια κερκίδα και 10 ευρώ στη νότια κερκίδα. Η θύρα 2 στην βόρεια κερκίδα θα λειτουργήσει ως μαθητική. Η είσοδος γονιού με παιδί είναι 5 ευρώ.