Κυριακή, 25 Νοέμβριος 2018 12:01

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δοκιμασία στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Το τέταρτο φετινό εκτός έδρας ματς θα δώσει σήμερα Κυριακή στις 3 μ.μ. ο Πάμισος, με αντίπαλο τον Παναρκαδικό, ο οποίος έχει πάρει τους 7 από τους 8 βαθμούς στην Τρίπολη, όπου είναι αήττητος.

Η ομάδα που προπονεί ο Μεσσήνιος Αντώνης Μαυρέας μετρά στο γήπεδό της δύο νίκες με Λέρνα (2-0), Α.Ο. Εικοσιμίας (3-0) και μια ισοπαλία με την Πελλάνα Καστορείου (1-1). Στον αντίποδα ο Πάμισος έχει μόνο ήττες μακριά από τη Μεσσήνη, χωρίς μάλιστα να έχει σκοράρει. Συγκεκριμένα έχασε με 3-0 στη Ζάκυνθο από το Καταστάρι, με το ίδιο σκορ στο Δίστομο από τον Αμβρυσσέα και με 6-0 από τον Ασπρόπυργο. Οι Νησιώτες σε 8 αγωνιστικές μετρούν μία ισοπαλία και 7 ήττες με συνέπεια να βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 8ο όμιλο της Γ’ εθνικής.

Ο Πάμισος έχει όμως τεράστια αγωνιστικά, διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και έχουμε γράψει ξανά ότι είναι επιτυχία, που συνεχίζεται και αγωνίζεται στη Γ’ εθνική, όσο δεν βρίσκεται λύση στο διοικητικό και κυρίως στο οικονομικό κομμάτι. Οι παίκτες που έχουν απομείνουν παλεύουν σε κάθε ματς για το καλύτερο, όπως έκαναν και στο πρόσφατο ντέρμπι με την πρωτοπόρο και αήττητη “Μαύρη Θύελλα”.