Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 13:21

ΤΟΠΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Σήμερα η συνέχεια στους αγώνες που διακόπηκαν

Γράφτηκε από τον

Σήμερα θα δοθεί η συνέχεια στους τρεις αγώνες (ώρα έναρξης 3 μ.μ.) που είχαν διακοπεί στις 18 Νοεμβρίου λόγω του καιρού, για τα πρωτάθλημα της Α1, της Β’ και της Γ’ τοπικής Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, στην Α1 θα παίξουν η Μεθώνη με το Καλό Νερό. Το ματς που εντάσσεται στην 7η αγωνιστική είχε διακοπεί στο 22’ με το σκορ στο 0-1.

Το Καλό Νερό έχει 19 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Κορώνη στην πρώτη θέση, ενώ η Μεθώνη έχει 16 βαθμούς και μοιράζεται με τον Ηρακλή Καλαμάτας την 3η θέση. Την περασμένη αγωνιστική το Καλό Νερό νίκησε στην Κυπαρισσία με 3-1 τον Ηρακλή Καλαμάτας, ενώ η Μεθώνη έμεινε στο 0-0 στην Καλαμάτα με την Αναγέννηση Παραλίας.

Διαιτητής του σημερινού αγώνα στο γήπεδο της Μεθώνης θα είναι ο Σκόρδος με βοηθούς τους Κυριόπουλο και Ταβουλαρέα.

Στην Β’ τοπική, θα έχουμε την συνέχεια του αγώνα Δόξα – Κεραυνός (για την 6η αγωνιστική) από το 82’ για το 2ο όμιλο, με το σκορ στο 1-1. Η Δόξα δεν έχει ακόμα βαθμό και ο Κεραυνός έχει 9 βαθμούς.

Αμφότερες ομάδες ηττήθηκαν στην 7η αγωνιστική. Ο Κεραυνός με 1-3 από τα Λέικα και η Δόξα με 4-2 από το Βλαχόπουλο. Διαιτητής στο ματς στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” θα είναι ο Ψηλοπαναγιώτης με βοηθούς τον Μπουρίκα και την Τσαούση.

Τέλος, στην Γ’ τοπική θα δοθεί η συνέχεια του αγώνα Στενωσιά – Πανευαϊκός, για την 3η αγωνιστική που είχε διακοπεί στο ημίχρονο με το σκορ 1-0. Η Στενωσιά που είχε ξεκινήσει τη σεζόν με – 6, έχει 0 βαθμούς και ο Πανευαϊκός 5. Η Στενωσιά προέρχεται από τη νίκη με 2-1 επί του Νέστορα Πύλου και ο Πανευαϊκός από την ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον ΠΑΟΚ. Διαιτητής στο γήπεδο του Σουληναρίου θα είναι ο Σταυρόπουλος με βοηθούς τους Τζεμαλάι και Μιχαλόπουλο.