Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 12:57

ΑΝΔΡΟΥΣΑ - ΕΡΑΝΗ: Με διπλό πιάνουν κορυφή οι Φιλιατρινοί

Γράφτηκε από τον

Με καθυστέρηση δέκα ημερών θα διεξαχθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι ο αγώνας Ανδρούσα – Εράνη, καθώς η αναμέτρηση της 18ης Νοεμβρίου είχε αναβληθεί λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών, που είχαν μετατρέψει σε... λίμνη τον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Ανδρούσας “Β. Μαλαφέκας”.

Πρόκειται για παιχνίδι που εντάσσεται στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική.

Η Ανδρούσα προέρχεται από την ήττα στους Γαργαλιάνους με 2-1 από τον Τέλλο Αγρα και η Εράνη από τη νίκη στα Φιλιατρά με 5-1 επί του Ολυμπιακού Ανάληψης.

Μια νίκη που ανέβασε την Εράνη στην 3η θέση της Α’ τοπικής και σε απόσταση τριών βαθμών από το Διαβολίτσι και τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ως εκ τούτου με διπλό οι Φιλιατρινοί πιάνουν κορυφή, ενώ η Ανδρουσα (12 βαθμούς) με νίκη θα ανέβει στην 5η θέση. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο Καρβούνης με βοηθούς, την Τσουκάλη και τον Κομπιλίρη, που είχαν οριστεί και στις 18 Νοεμβρίου.

Σήμερα η συνέχεια στο “Γ. Λουκαρέας”

Εκτός από το Ανδρούσα – Εράνη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα μία ακόμα αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της Α’ τοπικής. Ο λόγος για το Ολυμπιακός Καλαμάτας – Α.Ε. Αβίας, με τη διαφορά ότι οι δύο ομάδες θα παίξουν στις 3 μ.μ. τα υπόλοιπα οχτώ λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις.

Ο εν λόγω αγώνας είχε διακοπεί στο 82ο λεπτό και με το σκορ στο 2-1 υπέρ των “ερυθρόλευκων”. Σε εκείνο το σημείο... άνοιξαν οι ουρανοί και η καταρρακτώδης βροχή που έπεσε, ανάγκασε τον διαιτητή κ. Πλακογιάννη να αποφασίσει την οριστική διακοπή του αγώνα. Η Αβία είχε προηγηθεί στο σκορ στο 18’ με τον Θ. Καρδάση, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο με γκολ των Κορομηλά στο 25’ και Τσάνι στο 33’.

Πλέον ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να κρατήσει το προβάδισμα και η Αβία να αποφύγει την ήττα σε αυτά τα λίγα λεπτά που θα παιχτούν ποδόσφαιρο.

Η διαιτητική τριάδα δεν αλλάζει και είναι οι Πλακογιάννης, Ρουμελιώτης, Κασκάνης. Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα πήρε την 9η αγωνιστική ξεκούραστο τρίποντο με τον Α.Ο. Φαραί και η Α.Ε. Αβίας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Α.Ε. Μάνης.

Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν 8 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 7.