Τετάρτη, 28 Νοέμβριος 2018 13:47

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Πρώτο ματς στην Πύλο την Κυριακή με Αβία!

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ: Πρώτο ματς στην Πύλο την Κυριακή με Αβία!

Η αναμονή μηνών και η... ταλαιπωρία φθάνει στο τέλος της για την ομάδα του Τσικλητήρα, καθώς ολοκληρώθηκε η επανασπορά στο γήπεδο της Πύλου και επιστρέφει την προσεχή Κυριακή στο “σπίτι” της για το ματς με την Αβία.

Οι παίκτες θα πατήσουν το νέο τάπητα αύριο Πέμπτη και λίγες μέρες αργότερα θα δώσουν και το πρώτο επίσημο ματς στη φυσική τους έδρα, ενώ την άλλη εβδομάδα υπάρχει και ο ημιτελικός του κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο Τσικλητήρας θα δώσει λοιπόν στη φυσική του έδρα ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν και αυτό αυξάνει τις πιθανότητες για πρόκριση, μιας και μέχρι σήμερα η ομάδα ταλαιπωρήθηκε από την έλλειψη γηπέδου. Ενδεικτικό ότι έδωσε όλα τα ματς εκτός έδρας, μιας και χρησιμοποιούσε ως έδρα στο πρωτάθλημα το γήπεδο της Μεθώνης, ενώ έκανε προπονήσεις στο Σουληνάρι, όπου έπαιξε ματς για το κύπελλο και με την Σπερχογεία για το πρωτάθλημα.

Πλέον το γήπεδο της Πύλου είναι έτοιμο προς χρήση και ο προπονητής του Τσικλητήρα Γιώργος Αργυρόπουλος καλεί τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” στα δύο προσεχή εντός έδρας παιχνίδια.

Αργυρόπουλος: “Η Ομόνοια δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο”

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος σχολίασε στην “Ελευθερία” και το πρόσφατο ματς με την Ομόνοια, στο οποίο ο Τσικλητήρας έμεινε στο 0-0 και έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή της Α’ τοπικής. Ο προπονητής του Τσικλητήρα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο παιχνιδιού των γηπεδούχων. “Δεν μπορώ να πω ότι είχαμε κακή απόδοση, αλλά εγκλωβιστήκαμε από το αμυντικό παιχνίδι της Ομόνοιας. Σε κανένα σημείο δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Προσπαθούσε με οποιοδήποτε τρόπο να σταματήσει τη ροή του παιχνιδιού. Αν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται προπονητές, παράγοντες και παίκτες των τοπικών ομάδων, τότε πάω πάσο. Σε καμία περίπτωση δεν είναι δικαιολογία αυτό για το αποτέλεσμα. Δεν μου άρεσε όμως αυτά που είδα. Να διακόπτεται κάθε πέντε λεπτά ο αγώνας και να έχουμε σκληρό παιχνίδι με την ανοχή του διαιτητή”.