Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 15:03

Επιασε κορυφή η Μεθώνη, 2-1 το Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον

Η Μεθώνη έκανε χθες την ανατροπή και υποχρέωσε στην πρώτη του φετινή ήττα (2-1) το Καλό Νερό και το έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 τοπικής, όπου βρίσκεται ακόμα και ο Ακρίτας Κορώνης.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χθες τα υπόλοιπα 68 λεπτά συν τις όποιες καθυστερήσεις του αγώνα που είχε διακοπεί στις 18 Νοεμβρίου λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Το χθεσινό ματς για την 7η αγωνιστική ξεκίνησε λοιπόν από το 22ο λεπτό και με το σκορ στο 0-1 (με γκολ του Μητρόπουλου), με τους γηπεδούχους να σκοράρουν δύο φορές και να παίρνουν μια σημαντική από βαθμολογικής πλευράς νίκη. Το 1-1 έγινε στο 38’ με πλασέ του Παπαδημητρίου και το 2-1 στο 62’ με πλασέ του Σταματελόπουλου.

Νίκη για Στενωσιά, ισοπαλία στο “Μπαχράμης”

Χθες δόθηκε η συνέχεια και σε δύο ακόμα αγώνες που είχαν διακοπεί πριν από 11 μέρες λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών. Ο λόγος για το Δόξα Καλαμάτας – Κεραυνός (1-1) για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β’ τοπικής και το Στενωσιά – Πανευαϊκός (2-1) για την 3η αγωνιστική της Γ’ τοπικής.

Το Δόξα – Κεραυνός συνεχίστηκε στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” από το 82’ και με το σκορ στο 1-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος. Ετσι η Δόξα πήρε τον πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ ο Κεραυνός έφθασε τους 10 βαθμούς.

Στο γήπεδο του Σουληναρίου, Στενωσιά και Πανευαϊκός έπαιξαν το δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 1-0. Ο Πανευαϊκός ισοφάρισε, αλλά οι γηπεδούχοι λίγο πριν το τέλος σκόραραν και πήραν τη νίκη με 2-1 και έφθασαν τους 3 βαθμούς (είχαν ξεκινήσει με -6), ενώ ο Πανευαϊκός έμεινε στους 5 βαθμούς.