Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 16:03

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Ο κάθε προπονητής να κοιτά τη δική του ομάδα”, απαντά ο Μπλέτσας στον Αργυρόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΟΜΟΝΟΙΑ: “Ο κάθε προπονητής να κοιτά τη δική του ομάδα”, απαντά ο Μπλέτσας στον Αργυρόπουλο

Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο παιχνιδιού της Ομόνοιας στο πρόσφατο ματς με τον Τσικλητήρα (0-0) εξέφρασε ο Γιώργος Αργυρόπουλος με δηλώσεις του στην “Ελευθερία” και ο Βασίλης Μπλέτσας θέλησε χθες να απαντήσει στις δηλώσεις του αντίπαλου προπονητή.

Ο κ. Αργυρόπουλος μεταξύ άλλων είχε πει: “Σε κανένα σημείο δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Προσπαθούσε με οποιοδήποτε τρόπο να σταματήσει τη ροή του παιχνιδιού. Αν είναι αυτό το ποδόσφαιρο που ονειρεύονται προπονητές, παράγοντες και παίκτες των τοπικών ομάδων, τότε πάω πάσο”. O προπονητής της Ομόνοιας σχολίασε λέγοντας ότι: “Μετά λύπης μου διάβασα μια δήλωση του προπονητή της Πύλου, ότι η Ομόνοια δεν κατέβηκε να παίξει ποδόσφαιρο. Λυπάμαι γιατί έρχεται σε αντιπαράθεση με τα λόγια που είπε μετά το παιχνίδι ότι η Ομόνοια δεν αξίζει να βρίσκεται σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Καλό είναι λοιπόν ο κάθε προπονητής να κοιτά τη δική του ομάδα και πως θα την κάνει καλύτερη για να πετύχει τους στόχους της και όχι να κοιτά τις άλλες ομάδες. Η Ομόνοια είναι μια νέα ομάδα με 10 καινούργιους παίκτες στη σύνθεσή της και παρουσιάζει αξιόλογο πρόσωπο με πολύ μικρό μπάτζετ για τα δεδομένα της κατηγορίας Γι’ αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της Ομόνοιας, διοίκηση, προπονητές, παίκτες”.

Για το ματς με τον Τσικλητήρα, ο Β. Μπλέτσας δήλωσε: “Θεωρώ ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια πάρα πολύ καλή ομάδα, που είχε κυκλοφορία της μπάλας, αλλά όχι ουσία και δεν απειληθήκαμε πάρα πολύ.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά που κοιτάνε στα μάτια ομάδες με μεγάλα μπάτζετ και στόχους πρωταθλητισμού, όπως ο Τσικλητήρας και τους παίζουμε στα ίσια. Η ομάδα αρχίζει και βρίσκει το δρόμο της και είμαι αισιόδοξος”.

Η συνέχεια για την Ομόνοια περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τη Σπερχογεία, για το οποίο δεν υπολογίζονται οι εδώ και καιρό τραυματίες Αρβανίτης και Σταθακόπουλος. Αναμένεται όμως να επιστρέψει ο Ροβολής, αλλά και οι Μπαρσελό, Μιχελής που απουσίαζαν με τον Τσικλητήρα Πύλου.