Πέμπτη, 29 Νοέμβριος 2018 10:46

Koriopolis: Ενοχή του Μπέου και άλλων 24 πρότεινε η εισαγγελέας

Γράφτηκε από τον

Η εισαγγελέας, Ευδοκία Πούλου, πρότεινε την οριστική ενοχή των 25 εκ των 26 κατηγορουμένων για το σκάνδαλο "Koriopolis". Ανάμεσά τους οι Αχιλλέας Μπέος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μπάκος, Γιώργος Μποροβήλος και Γιώργος Τσακογιάννης. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 13 Δεκεμβρίου.

Την οριστική ενοχή των 25 εκ των 26 κατηγορουμένων στην υπόθεση του "Koriopolis" πρότεινε η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Ευδοκία Πούλου.

Η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι 25 από τους 26 κατηγορούμενους, με μοναδική εξαίρεση τον πρώην πρόεδρο της Ηλιούπολης Νίκο Χάλκο, στον οποίον σε πρώτο βαθμό είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ την ημέρα, για δωροδοκία και δωροληψία. Σε αυτόν προτείνεται η αθώωση λόγω αμφιβολιών.

Μεταξύ αυτών για τους οποίους προτάθηκε οριστική ενοχή είναι ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην ιδιοκτήτης της Ηλιούπολης, Γιώργος Τσακογιάννης, ο Γιάννης Κομπότης και οι Γιώργος Μπάκος και Γιώργος Μποροβήλος.

Παράλληλα οριστική ενοχή προτάθηκε για τους Βασίλη Καρακούλια, Ανδρέα Δημόπουλο, Βασίλη Γεωρτσιάκος, Θανάση Ντότση, Μιχάλη Νικολόπουλο, Γιάννη Ναυρινιάδη, Παύλο Δήμου, Μάκη Σιδηρόπουλο, Μιχάλη Τζιβελέκη, Μαρία Βυθοπούλου, Γιώργο Τσεκερίδη, Γιώργο Διγώνη, Γιώργο Γαλαίο, Βασίλη Αδαμάκη.
Πηγή: sport24.gr