Σάββατο, 18 Ιανουάριος 2014 11:19

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Πίστη για νίκη με Αχαϊκή, 5 ευρώ γενική είσοδος

Γράφτηκε από τον

Σ' ένα ακόμα δύσκολο τεστ καλούνται να δώσουν αύριο εξετάσεις οι παίκτες του Μεσσηνιακού. Οι "πράσινοι" θα υποδεχτούν στις 3 το μεσημέρι την Αχαϊκή με την οποία ισοβαθμούν στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Η ομάδα της Αχαϊας έχει μάλιστα  τα ίδια αποτελέσματα με το Μεσσηνιακό στις πρώτες 13 αγωνιστικές (7 νίκες, 2 ισοπαλίες, 4 ήττες), ενώ προέρχεται από τρεις σερί ήττες με Καλαμάτα, Ερμιονίδα και η τελευταία με την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Από ήττα έρχεται και ο Μ.Γ.Σ. (1-0 από Παναργειακό), ο οποίος όμως πριν το ματς στο Αργος μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες.
Η καλαματιανή ομάδα είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διατηρηθεί μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Σ' αυτή την προσπάθεια ευελπιστεί να έχει και τη συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου. Γι' αυτό το λόγο  η διοίκηση όρισε γενική είσοδο 5 ευρώ στο κυριακάτικο ματς στο "Στ. Παπαδόπουλος".

Μία αλλαγή στην 11άδα

Ο Δημήτρης Τσάκωνας στα πλάνα που ετοιμάζει για την Αχαϊκή δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Δασκαλάκη και τον Κουκούτση που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
Τη θέση του Δασκαλάκη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Μπαστακός ή ο Πετρόγιαννης. Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην 11άδα σε σχέση με το ματς με τον Παναργειακό.
Ως εκ τούτου ο Κυριακόπουλος θα είναι τερματοφύλακας και στην άμυνα οι Νινιός, Μπαστακός ή Πετρόγιαννης, Μπιμπίρης, Κουρεντζής. Αμυντικά χαφ οι Αργυρόπουλος, Μπεγέτης, ο Τσουλάκος επιτελικός μέσος και στις πτέρυγες οι Χελάς, Ταχματζίδης, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Βιτάλι.
Τέλος, τον αγώνα θα διαιτητεύσει Αλέξανδρος Τσαμούρης με βοηθούς τους Αντώνη Σινιοράκη και Ηλία Κοτζαμανιδη, όλοι από τον Πειραιά. Παρατηρητής θα είναι ο Γιώργος Τσούκας από την Αρκαδία.