Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 12:40

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1: Απιαστη η “Μαύρη Θύελλα”, έκανε το 10 στα 10 με Μάρκοβιτς

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1: Απιαστη η “Μαύρη Θύελλα”, έκανε το 10 στα 10 με Μάρκοβιτς

 

Η ξέφρενη πορεία της “Μαύρης Θύελλας” στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής συνεχίστηκε και στο Σχηματάρι.

Η τοπική μας ομάδα με γκολ του Μάρκοβιτς στο ‘80 νίκησε με 1-0 τον ΑΟ Υπάτου κάνοντας το 10 στα 10 στον 8ο όμιλο και ξεφεύγοντας και άλλο από τους διώκτες της. Ασπρόπυργος και Παναργειακός έφεραν ισοπαλίες με την Καλαμάτα πλέον να είναι στο +7 από τον Ασπρόπυργο (τον οποίο θα υποδεχθεί την Κυριακή) και στο +8 από τον Παναργειακό, ο οποίος έχει ένα ματς λιγότερο.

Παράλληλα το συγκρότημα του Γιάννη Χριστόπουλου κράτησε το μηδέν στην άμυνα για 10 συνεχόμενο ματς! Η εστία της ομάδας παραμένει απαραβίαστη στο πρωτάθλημα μετά από 900’, ρεκόρ πραγματικά εντυπωσιακό.

Στο χθεσινό ματς η Καλαμάτα είχε την θερμή συμπαράσταση περίπου 100 φιλάθλων της. Ηταν καλύτερη από το ξεκίνημα του αγώνα και στο πρώτο ημίχρονο είχε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.

Ο Αλιατίδης απείλησε πρώτος με κεφαλιά στο 12’ ενώ ο Μίνγκας στο 16’ νικήθηκε στον τετατετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Στο 30’ ο Τσόπελας τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Τάμπα ενώ στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 55’, η Μεσσηνιακή ομάδα είχε νέα άτυχη στιγμή καθώς χτύπησε ο Ζαχαρόπουλος και αντικαταστάθηκε από τον Χίλγκεν.

Στο 70’ αποβλήθηκε ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος για διαμαρτυρία, κάτι που έφερε και ένταση στην εξέδρα, σε ένα ματς όπου οι Μεσσήνιοι είχαν παράπονα από την διαιτησία.

Παρόλα αυτά και στο δεύτερο ημίχρονο η Μεσσηνιακή είχε την κατοχή και έψαχνε το γκολ το οποίο τελικά βρήκε με πλασέ του Μάρκοβιτς στο 82’, κατακτώντας έτσι μια ακόμη πολύ σημαντική νίκη. Ηταν το πρώτο γκολ του Σέρβου με την φανέλα της “Μαύρης Θύελλας” στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν όμως η Καλαμάτα ήταν η ομάδα που στην αντεπίθεση είχε μια μεγάλη ευκαιρία για να διπλασίασε τα τέρματα της όμως ο Κάρλος αστόχησε από ευνοϊκή θέση στο 90’.

Το χθεσινό διπλό ήταν το 6ο φετινό για την Καλαμάτα η οποία τις δύο επόμενες αγωνιστικές θα παίξει εντός έδρας με Ασπρόπυργο και Ερμιονίδα.

Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ: Μπαμπανιώτης, Λάμπρου, Δέδες, Ευθυμίου, Οικονομόπουλος, Αργυρίου, Σπηλιώτης, Γκούμας, Γκαράνης, Πέππας, Σαραντόπουλος.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τσόπελας (35’ Τάμπας), Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ψάνης, Ζαχαρόπουλος (57’ Χίλγκεν), Φουάσης, Μίνγκας (75’ Λαθύρης), Μάρκοβιτς, Μαρτίνες (70’ Ρόνι Κάρλος), Πινδώνης.