Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 13:50

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΛΕΡΝΑ 0-2: Ηθελε, αλλά δεν μπορούσε - 9η ήττα σε 10 αγώνες (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε κόντρα στην αδύναμη Λέρνα μπόρεσε ο Πάμισος να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης γνώρισε χθες την 9η ήττα σε 10 αγωνιστικές με σκορ 0-2 και παραμένει στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής, μαζί με τον Α.Ο. Εικοσιμίας που δεν πετύχει ούτε ένα γκολ! Η τρίτη ομάδα του ομίλου, που μέχρι χθες αγνοούσε τη νίκη ήταν η Λέρνα, που έκανε “σεφτέ” στη Μεσσήνη σκοράροντας στο 15’ με τον Μπίτζη και στο 85’ με τον Αντωνόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν δύο γκολ, όταν στις προηγούμενες οχτώ αγωνιστικές (έχουν ένα ματς λιγότερο) είχαν σκοράρει μόλις μια φορά!. Κάτι που δικαιολογεί και τη βαθμολογική τους θέση.

Ο Πάμισος κόντρα σε μια ομάδα στα μέτρα του είχε λοιπόν ευκαιρία να τερματίσει το αρνητικό σερί, στο τελευταίο εντός έδρας ματς για το 2018. Ηθελε μεν, αλλά δεν μπορούσε, αφού είναι ηλίου φαεινότερον πως δεν έχει λύσεις, ειδικά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ενώ έχασε χθες στο 34’ λόγω τραυματισμού και τον έμπειρο Ηλία Ηλιόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να αφήσει την άμυνα και να βοηθήσει επιθετικά ο Μωράκης, αλλά με εξαίρεση τη φάση του 75ου λεπτού, δεν είχε άλλη ευκαιρία ο Πάμισος. Οι “πράσινοι” πήραν την κατοχή της μπάλας στο β’ μέρος, αλλά έλειπε η τελική προσπάθεια και η Λέρνα βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στο 85’ με το σουτ του Αντωνόπουλου και καθάρισε το ματς.

Το 0-1 είχε γίνει στο 15’, όταν από κόρνερ του Τσακάροφ, ο Σέλλης μόνος στο β’ δοκάρι γύρισε με κεφαλιά την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Μπίτζης την έστειλε με προβολή στα δίχτυα.

Ο σκόρερ της Λέρνας απείλησε ακόμα στο 41’ με κεφαλιά που πέρασε άουτ από το κάθετο δοκάρι και στο 59’ όταν από πάσα του Τριανταφύλλου βγήκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ και υπό την πίεση του Κατσιβαρδέα, πλάσαρε άουτ.

Ακόμα στο 13’ ο Γιάντιμ αρχικά και στη συνέχεια ο Τσακάροφ δεν μπόρεσαν να βρουν στόχο, ενώ στο 44’ το σουτ του Τριανταφύλλου έξω από την περιοχή βρήκε σε πόδια αμυντικών και κατέληξε κόρνερ.

Για τον Πάμισο απείλησε στο 75’ ο Δημητρακόπουλος με κοντινό πλασέ που απέκρουσε ο Κατσαούνης, ύστερα από ατομική ενέργεια και πάσα του Χαρλέπα.

Να σημειωθεί ότι πριν το ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλιού προέδρου Παναγιώτη Κορδονούρη.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Μάραντος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Βλάχος (68’ Δημητρακόπουλος), Ρήγας, Νινιός, Ηλιόπουλος (34’ λ.τρ. Χαρλέπας), Παπαδόπουλος (88’ Μουλαβασίλης).

ΛΕΡΝΑ: Κατσαούνης, Μπόμπος, Καϊάφας, Καπλατζής, Σέλλης, Αρσενίδης, Μούγιος (63’ Φλεβάρης), Τσακάροφ (89’ Μπακατσέλας), Μπίτζης (85’ Ταραντίλης), Τριανταφύλλου, Γιάντομ (65’ λ.τρ. Αντωνόπουλος).

Την άλλη εβδομάδα βγάζει διοίκηση

Ανοιχτή συγκέντρωση φιλάθλων στο Δημαρχείο της Μεσσήνης έγινε χθες μετά το τέλος του αγώνα με τη Λέρνα. Σκοπός της συνάντησης ήταν να συζητηθεί το μέλλον του Παμίσου και να βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα, μιας και οι Νησιώτες εδώ και καιρό δεν έχουν διοίκηση. Αυτό που αποφασίστηκε είναι να διεξαχθεί γενική συνέλευση στις 10 Δεκεμβρίου στην οποία και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες, μιας και υπάρχει ενδιαφέρον από ορισμένα άτομα να μπουν στο συμβούλιο και να συνεχίσει έτσι ο Πάμισος στη Γ’ εθνική.