Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 17:01

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Σπουδαίο διπλό του Εθνικού Καλαμάτας στη Σπάρτη!

Γράφτηκε από τον

 

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Εθνικός Καλαμάτας επικρατώντας χθες στη Σπάρτη των Καρυάτιδων με 3-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής γυναικών.

Η Καλαματιανή ομάδα παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης παιχνίδι με παιχνίδι και παρέμεινε για 3η σερί αγωνιστική αήττητη, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ με την παραπάνω νίκη, που ήρθε με ανατροπή στο σκορ, υποχρέωσε την αντίπαλο της, στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λακωνίας πήρε κεφάλι στο σκορ με τη συμπλήρωση του 15λεπτου, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ η Κουτσοβασίλη με πλασέ “έγραψε” το 1-0.

Ο Εθνικός απάντησε με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα στο 82’ η Φιλανδριανού με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 και στο 93’ από πάσα της Παπαδοπούλου, η Σπηλιόπουλου με όμορφο πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 1-2.

Πάντως η νίκη της Καλαματιανής ομάδας επισκιάστηκε από το σοβαρό τραυματισμό της Λαμπρινής Γιαννοπούλου, που υπέστη κάταγμα στο πέλμα και με τη λήξη του ημιχρόνου αποχώρησε από το παιχνίδι.

ΚΑΡΥΑΤΙΔΕΣ: Καβούρη, Πετρούλια, Αντωνίου, Μπουρμπουράκη, Νικολακάκου, Παρασκευοπούλου, Γουμάτου (68’ Κοζάκη), Κουτσοβασίλη, Λαμπράκη, Ντούρκοβιτσ, Κοντογόνη.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Δημητρακοπούλου, Καλύβα, Σπηλιοπούλου, Πουλακίδα, Βουτσά, Φιλανδριανού, Σακκά (62’ Παναγιωτακοπούλου), Λ. Γιαννοπούλου (46’ λ.τρ. Λεμπέση, 87’ Παπαδοπούλου), Ελευθεράκη, Κόντη, Τσακάκου.