Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 18:32

ΕΡΑΝΗ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-0: Επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ, η Εράνη νίκησε με 3-0 την Κυπαρισσία στο τριφυλιακό ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής στην Α’ τοπική και ισοβαθμεί με τον Τσικλητήρα Πύλου στην 3η θέση.

Στον αντίποδα ο ΑΟΚ μοιράζεται με τη Σπερχογεία την 9η θέση, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ματς (το μεταξύ τους) λιγότερο.

Η Εράνη ευτύχησε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό με τον Κόλλια και στο 21’ διπλασίασε τα τέρματα της με το Βλαχόπουλο, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο σκόρερ χρίστηκε και ο Πέππας. Οι φιλιατρινοί ήθελαν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στην Ανδρούσα και το έκαναν με εμφατικό τρόπο.

Από την άλλη πλευρά η Κυπαρισσία αγωνίστηκε χθες χωρίς τον τραυματία γκολκίπερ Δασκαλόπουλο και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο 15χρονος Παναγιωτόπουλος, ενώ απουσίαζε και ο Νικολόπουλος.

Ο ΑΟΚ είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ντέρμπι στο 9’, όταν από παράλληλη σέντρα του Κωνσταντόπουλου, ο Σπυρόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Αλεξανδρόπουλο που απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 10’ από φάουλ του Χατζηαράπη, ο Κόλλιας με κεφαλιά έκανε το 1-0, δίνοντας ψυχολογία στην Εράνη, η οποία πανηγύρισε για δεύτερη φορά στο 21’. Ο Βλαχόπουλος βρέθηκε τετ α τετ με τον γκολκίπερ και από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία για το 2-0.

Στο 32’ ο Χατζηαράπης πέρασε τον Αριδά και τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλάσαρε πάνω από την εστία. Τρία λεπτά αργότερα από σέντρα του Βλαχόπουλου, ο Κόλλιας μόνος σούταρε άουτ από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55’ ο Πέππας με ωραία ατομική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της Κυπαρισσίας υποστηρίζουν ότι στη φάση του 1-0 και του 3-0 έχει προηγηθεί φάουλ υπέρ της Κυπαρισσίας που δεν σφυρίχτηκε και στην εξέλιξη ήρθαν τα γκολ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Η. Νικολόπουλος, με βοηθούς την Τσουκάλη και τον Ταβουλαρέα.

ΕΡΑΝΗ: Αλεξανδρόπουλος, Νικολακόπουλος (60’ Οικονομόπουλος), Μπακούρος, Γκρέτσα Μπουρδέκας, Χρονόπουλος, Πέππας, Βλαχόπουλος (82’ Γιαννακόπουλος), Παπαδήμος, (58’ Μεϊντάνης), Χατζηαράπης, Κόλλιας (84’ Χάρμπας).

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παναγιωτόπουλος, Ανδρουτσής (88’ Τάνεφ), Ζαφείρης, Αριδάς, Μιτρόφ, Μπακόπουλος, Κωνσταντόπουλος (68’ Καραβούλιας), Σπυρόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Δημητρακάκης (40’ Χρονόπουλος), Αντωνόπουλος.