Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 19:16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ - ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-3: Διπλό με καλή εμφάνιση

Γράφτηκε από τον

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε προχθές το απόγευμα ο Τέλλος Αγρας που κέρδισε στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης τον Ολυμπιακός Ανάληψης με 3-0.

Σε ένα αγωνιστικό χώρο βαρύ μετά τις βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών, η ομάδα των Γαργαλιάνων εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του αντιπάλου της και πήρε τρεις πολύτιμους πόντους.

Ο Θανάσης Γεωργιόπουλος και ο Γιώργος Βέλλης ήταν οι δύο παίκτες του Τέλλου Αγρα που έκαναν τη διαφορά, παρασύροντας και τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας να δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα στη Μεσσήνη. Τα κατάφεραν αφού στις ευκαιρίες που δημιούργησαν ήταν αποτελεσματικοί, ενώ είχαν και άλλες για σκοράρουν, όμως δεν τις αξιοποίησαν.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης πλήρωσε τις απουσίες βασικών παικτών, από τιμωρίες (Γιώργος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σωτηριάδης), αλλά και από το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν (Δημήτρης Ανδρεάδης, Αγγελος Ανδρεάδης, Μίλτος Μοσχίδης, Κώστας Πράττης).

Στο 19’ έγινε η πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα, στην οποία είχαμε τις έντονες διαμαρτυρίες των προπονητών και παραγόντων των δύο ομάδων. Οι μεν γηπεδούχοι τα έβαλαν με τον α’ βοηθό Σταύρου γιατί δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Π. Αναστασόπουλο και μετά οι φιλοξενούμενοι, καθώς στην εξέλιξη της φάσης ο Αλεξανδρόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έσκασε στο έδαφος, λέγοντας ότι είχε περάσει τη γραμμή του τέρματος και έπρεπε ο διαιτητής Ψηλοπαναγιώτης να υποδείξει γκολ.

Φάσεις - γκολ

Στο 30' σε μπροστινή μπαλιά ο Βέλλης απέφυγε τον Γιαννόπουλο, βγήκε φάτσα με τον Τσούλο και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα, παρότι ο έμπειρος τερματοφύλακας την βρήκε με τα χέρια, αλλά δεν μπόρεσε να γλιτώσει την εστία του από το 0-1. Στο 37' σέντρα του Αβιζιώτη σχεδόν στο α' δοκάρι πετάχτηκε ο Φ. Γεωργιόπουλος έκανε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα να περάσει παράλληλα από την εστία και να καταλήξει άουτ από το κάθετο δοκάρι.

Στο 53' ο Γρ. Αναστασόπουλος ελίχθηκε λίγο έξω από την περιοχή απέφυγε έναν αμυντικό και πάσαρε στον Βέλλη, αυτός από το ύψος του πέναλτι σχεδόν σούταρε διαγώνια και η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 59' οι Βέλλης, Αθ. Γεωργιόπουλος άλλαξαν ωραία την μπάλα με τον πρώτο να φτάνει από τα πλάγια στην περιοχή και να σεντράρει στο πίσω δοκάρι, όπου ο Μυστριώτης με κεφαλιά προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα που έφτασε στοn Λ. Ανδρώνη, ο οποίος με συρτό σουτ πέτυχε το 0-2. Στο 70' κόρνερ του Λυμπερόπουλου στο β' δοκάρι ο Βέλλης έκανε την κεφαλιά δεν μπόρεσε να την απομακρύνει κάποιος αμυντικός και ο Λ. Ανδρώνης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-3. Στο 75' ο Αθ. Γεωργιόπουλος προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Τσούλο εκτελώντας συρτά φάουλ από πλάγια θέση, όμως ο πορτιέρο του Ολυμπιακού έκλεισε τη δεξιά του γωνία και απέκρουσε σωτήρια με τα πόδια. Στο 88' ο Φ. Γεωργιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Στο 89' φάουλ του Αβιζιώτη, ο προωθημένος Ζερβάκος έκανε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Δεύτερος βοηθός διαιτητής ήταν ο Γεωργαντάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Παπανικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Ζερβάκος, Δουρούμης, Παναγιωτόπουλος, Δημητρόπουλος (55’ Πατσιώτης), Φ. Γεωργιόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Αβιζιώτης, Μυστριώτης (73’ λ.τρ. Βλαχάκης).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος, Αλεβίζος, Γεωργόπουλος, Σταθόπουλος, Λυμπερόπουλος, Ανδρώνης, Μπολούν, Βέλλης, Αθ. Γεωργιόπουλος (86’ Καυκής), Π. Αναστασόπουλος (57’ Ορφανός), Αλεξανδρόπουλος (33’ Γρ. Αναστασόπουλος, 77’ Μαρκόπουλος).