Δευτέρα, 03 Δεκέμβριος 2018 19:33

ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-2: Σπουδαίο διπλό για τους “κυανόλευκους”

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 1-2: Σπουδαίο διπλό για τους “κυανόλευκους”

 

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Εθνικός Μελιγαλά πέρασε χθες το απόγευμα από την Ανδρούσα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 2-1.

Αυτή ήταν η 4η νίκη και 3η εκτός έδρας για την ομάδα του Μελιγαλά, που την διατήρησε αήττητη για 7η σερί αγωνιστική. Είναι χαρακτηριστικό ότι από την 3η αγωνιστική και την εκτός έδρας ήττα από τον Τσικλητήρα Πύλου, ματς στο οποίο έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο του Εθνικού ο Παναγιώτης Πολίμος, ο Εθνικός μετράει 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Μάλιστα έχει πετύχει 16 γκολ και έχει δεχτεί μόλις 6, δείχνοντας ότι η ομάδα έχει μια σταθερή πορεία και αγωνιστική με αγωνιστική σκαρφαλώνει στη βαθμολογία και πλέον ανέβηκε στην 5η θέση έχοντας 16 πόντους (μαζί με τον Τέλλο Αγρα). Πέρα από τα δύο γκολ, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έχουν σημειώσει και άλλα σε κάποιες αντεπιθέσεις που είχαν στη διάρκεια του 90λεπτου, κυρίως με τους Κουρούπη, Ξυδιά και Σαραντόπουλο, οι οποίοι έκαναν λάθος επιλογές στην τελική προσπάθεια.

Από την άλλη η Ανδρούσα έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Ομως αντιμετώπιζε προβλήματα, αφού βασικοί παίκτες της δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών, κυρίως λόγω τραυματισμών (Αντώνης Καλογερόπουλος, Δημήτρης Γκούνης, Χαράμπαλος Θεοδοσόπουλος) και στους 3 απόντες ήρθαν να προστεθούν αρχικό ο Μπερερής, που στη διάρκεια της προθέρμανσης ο Μπερερής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν αγωνίστηκε και στη διάρκεια του αγώνα (15’) υπέστη βαρύ διάστρεμμα και αποχώρησε ο Βασιλογιαννακόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες που αγωνίστηκαν προσπάθησαν ώστε η ομάδα να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα κατάφεραν. Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασαν δεν άξιζαν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς, αλλά από πλευράς ευκαιριών θα μπορούσε η Ανδρούσα να έχει πάρει τη νίκη, αφού οι Κάλλας, Βλαχόπουλος και Ι. Καλογερόπουλος έχασαν κλασικές ευκαιρίες.

Τα γκολ

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 39’ όταν ο Θανόπουλος εκτέλεσε φάουλ στην περιοχή και ο Χαραλαμπόπουλος με κεφαλιά έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στις αρχές του β’ ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 48’ ο Χαρμπίλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάγιος, ο οποίος μάλλον μπερδεύτηκε και αντί να διώξει την μπάλα με το κεφάλι την έδιωξε με τα χέρια και αμέσως ο διαιτητής Σκόρδος σφύριξε πέναλτι. Ο Γιάννης Καλογερόπουλος με εύστοχη εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσια ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 64’ ο Ξυδιάς με σουτ μέσα από την περιοχή, όταν η ομάδα του βγήκε στην αντεπίθεση και ο Κουρούπης έβγαλε την μπαλιά στο συμπαίκτη του, που σκόραρε.

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κατίσποδας, Ιμεράσι (83’ Τριανταφυλλίδης), Βασιλογιαννακόπουλος (15’ λ.τρ. Κάλλας), Κακογιάννης, Μπάλλας, Διαμαντής, Τσώνης, Δασκαλάκης, Χαρμπίλας, Ι. Καλογερόπουλος, Βλαχόπουλος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Μακρής, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Ξυδιάς (90’ Αν. Ρουμελιώτης), Καρατζούλιας, Κουρούπης (83’ Χαρλέπας), Λάγιος, Σαραντόπουλος.