Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 16:50

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Προβληματισμός Τσίκινη για τις πολλές απουσίες

Γράφτηκε από τον

Την ήττα με 3-0 γνώρισε το Σάββατο ο Ολυμπιακός Ανάληψης από τον Τέλλο Αγρα, στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο της Μεσσήνης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής.

Ηταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό Ανάληψης, ο οποίος ισοβαθμεί στην 13η θέση με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.

Στο ματς με τον Τέλλο Αγρα σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι απουσίες βασικών παικτών, από τιμωρίες (Γιώργος Καλογερόπουλος, Δημήτρης Σωτηριάδης), αλλά και από το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν (Δημήτρης Ανδρεάδης, Αγγελος Ανδρεάδης, Μίλτος Μοσχίδης, Κώστας Πράττης).

Ετσι ο προπονητής Σπύρος Τσίκινης αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει τους υπόλοιπους από το υπάρχον υλικό. Ο Νίκος Πατσιώτης, που μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκε μετά από έναν χρόνο ο Τάσος Βλαχάκης. Ετσι η ομάδα δεν μπόρεσε να σταθεί όπως θα ήθελε απέναντι στον Τέλλο Αγρα και να αγωνιστεί για τη νίκη. Πέρα από την ήττα, στον Ολυμπιακό θα πρέπει να βρουν λύση και στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε, όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι, αλλά και σε προηγούμενα και αφορά την απουσία βασικών παικτών. Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του Σπύρου Τσίκινη στην “Ε”: “Αυτό το φαινόμενο να απουσιάζουν παίκτες από τους αγώνες έχει συμβεί στα 2-3 τελευταία παιχνίδια. Γι’ αυτό η ομάδα δυσκολεύεται να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα. Υπό αυτές τις συνθήκες η ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει και θα μιλήσω με τη διοίκηση για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Θα πρέπει να μιλήσουμε για να δω και εγώ αν μπορώ να συνεχίσω στο πάγκο με την υπάρχουσα κατάσταση”.

Η συνέχεια για τον Ολυμπιακό Ανάληψης περιλαμβάνει το εκτός έδρας παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής με τον Εθνικό Μελιγαλά.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ