Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 17:18

Παρουσία Σπυράκη οι εξετάσεις της πρώτης σχολής διαιτησίας (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία οι γραπτές εξετάσεις των υποψήφιων διαιτητών, που παρακολούθησαν τα μαθήματα της πρώτης για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, σχολής διαιτησίας.

Συγκεκριμένα, το παρών στην αίθουσα εκδηλώσεων του αθλητικού κέντρου έδωσαν το παρών 12 μαθητές της σχολής, οι οποίοι υποβλήθηκαν σε γραπτές εξετάσεις, που αφορούσαν τους κανόνες διαιτησίας 18 και 19.

Υπεύθυνος των εξετάσεων και εκπρόσωπος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ, ήταν ο εκπαιδευτής καθηγητής Νίκος Σπυράκης, από την ΕΠΣ Λακωνίας. Ο κ. Σπυράκης είναι ο μακροβιότερος αρχιδιαιτητής αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, καθώς είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Λακωνίας τα τελευταία 20 χρόνια, ενώ βρίσκεται στο χώρο της διαιτησίας 42 χρόνια.

Το παρών στις εξετάσεις έδωσαν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας Νίκος Κοσάρης, ο εθνικός εκπαιδευτής διαιτησίας Νίκος Χρονόπουλος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, Γιώργος Μπλάνας και το μέλος της επιτροπής διαιτησίας Ανδρέας Μιχαλακέας.

Τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.