Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 18:13

Α1 ΤΟΠΙΚΗ: Η Αναγέννηση Παραλίας 3-1 εκτός τον Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο της εκτός έδρας (με το Ασπρόχωμα ήταν στα χαρτιά) παιχνίδι κέρδισε στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 η Αναγέννηση Παραλίας, κόντρα στον Μιλτιάδη με 3-1, για την 9η αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε από νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό ο Σκαφιδάς και έδωσε το προβάδισμα στην Αναγέννηση, με τον Νικολακόπουλο στο 55’ να κάνει το 2-0.

Ο Σκαφιδάς στο 59’ σημείωσε το 0-3 και στο 91’ ο Μιλτιάδης μείωσε σε 3-1 με τον Ταγκαλάκη.

Tον αγώνα διαιτήτευσε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Κομπιλίρη και Παναγιωτόπουλο.

Τους 13 βαθμούς έφτασε η Αναγέννηση με την νίκη της, όσους έχει και ο Ηρακλής Κυπαρισσίας και βρίσκεται στην 8η θέση.

Τον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ο οποίος έχει 3 βαθμούς παραπάνω, θα φιλοξενήσει την προσεχή Κυριακή στις 3, στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας.

Ο Μιλτιάδης παραμένει χωρίς νίκη στον αγωνιστικό χώρο (έχει άνευ αγώνα νίκη με το Ασπρόχωμα) σε 8 αγώνες που έχει δώσει στο πρωτάθλημα και με 6 βαθμούς είναι στην τελευταία θέση.

Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι θα αγωνιστεί εντός έδρας ο Μιλτιάδης με αντίπαλο την πρώτη (μαζί με το Καλό Νερό) Μεθώνη, την Κυριακή στις 3 μ.μ, στο γήπεδο Πύργου Τριφυλίας.

Η Αναγέννηση ευχαρίστησε τον Μιλτιάδη για την φιλοξενία.

MΙΛΤΙΑΔΗΣ: Λαμπίρης, Κατσιγιαννης, Λακριντής, Τσέρτος, Γαλανης, Βαγγαλης (46’ Ταγκαλάκης), Δημόπουλος, Δημητρόπουλος ( 83’ Ιωάννου), Σταματελόπουλος, Βασίλοβιτς (60’ Κυριακίδης), Κανελλόπουλος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Κακαλέτρης, Λάσκαρης, Παντελόπουλος, Σωτηράκος, Μάλαμας, Δρακουλάκος, Κουνης, Σταθόπουλος, Παπαδέας (90’ Μπαζίγος), Νικολακόπουλος (80’ Ντάσης), Σκαφιδάς (85’ Ράπτης).