Τρίτη, 04 Δεκέμβριος 2018 18:46

Eρχεται ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Γράφτηκε από τον

Το προσεχές διάστημα θα δημιουργηθεί το σωματείο Παναθηναϊκός ΑμεΑ το οποίο θα λειτουργήσει υπό την αιγίδα του Παναθηναϊκού Α.Ο. Η Εθνική Ακρωτηριασμένων έδωσε φιλικό στη Λεωφόρο με την ομάδα του Δικτύου προσφύγων – μεταναστών.

Εγκρίθηκε η ίδρυση σωματείου με την επωνυμία Παναθηναϊκός ΑΜΕΑ και ξεκίνησε η διαδικασία σύστασης του από τα άτομα που θα το διαχειριστούν και είναι δίπλα στη διοίκηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. Οι πρώτες ενέργειες για τη σύσταση ομάδας του «τριφυλλιού» μπάσκετ αμαξιδίου ενώ σταδιακά θα μπαίνουν και άλλα αθλήματα όπως π.χ. η ξιφασκία, η σκοποβολή κλπ.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στο παρελθόν ο Παναθηναϊκός έχει παραχωρήσει αίθουσες τ
ου σε αθλητές Εθνικών ομάδων για να προπονηθούν.

Τις προσεχείς ημέρες θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες

Σημαντικό φιλικό στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και χτες που ήταν παγκόσμια ημέρα ΑΜΕΑ, ο Σύλλογος παραχώρησε το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ακρωτηριασμένων και ομάδα του Δικτύου προσφύγων – μεταναστών.

Στο συγκεκριμένο φιλικό ματς παρευρέθηκε και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης που μίλησε μάλιστα στις δύο ομάδες για τη σπουδαιότητα της ημέρας και του αγώνα.

Από πλευράς Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος Στέφανος Αυγουλέας καθώς και ο διευθυντής του Συλλόγου Σταύρος Ντίνος.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία ακόμα ενέργεια του "τριφυλλιού" που δείχνει ότι βρίσκεται πάντα κοντά στις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες και η Λεωφόρος θα αποτελεί έναν τόπο που θα είναι πάντα φιλόξενος σε τέτοιου είδους αγώνες.
Πηγή: sport24.gr