Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2018 12:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Εκανε το πρώτο βήμα με γκολ - φάουλ του Γεωργιάδη στο 87’

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 1-0: Εκανε το πρώτο βήμα με γκολ - φάουλ του Γεωργιάδη στο 87’

Προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας πήρε ο Τσικλητήρας, καθώς νίκησε χθες στην Πύλο με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμάτας στον πρώτο ημιτελικό.

Ο Δημήτρης Γεωργιάδης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στο 87ο λεπτό, ήταν αυτός που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους σ’ ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Απόλλωνας είχε πάντως δοκάρι σε σουτ του Αλεξόπουλου στο πρώτο ημίχρονο. Να σημειωθεί ότι η καλαματιανή ομάδα γνώρισε την πρώτη ήττα στη σεζόν, καθώς μέχρι τον χθεσινό ημιτελικό ήταν αήττητη, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Ασπροχώματος. Τρεις μέρες νωρίτερα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και για το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα το ματς του κυπέλλου στην παρούσα φάση έχει μεγαλύτερη σημασία. Οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο είτε με την Καλαμάτα, είτε με τη Μάνη και το χθεσινό ματς έδειξε ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Τον ημιτελικό διαιτήτευσε ο Καρβούνης με βοηθούς τους Μπασιλάρη και Παναγιωτόπουλο.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Nτουγέρογλου, Ι. Τρίψας, Παυλάκος, Γεωργιάδης, Ν. Παπαγεωργίου, Γρ. Παπαγεωργίου, Χρ. Τρίψας, Σεφεράσι, Διακουμής (89’ Κ. Μεμά), Σούλα (67’ Καγιανάς), Ιλιάζι (75’ Κουρεμπανάς).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιακουμής, Παπαγιαννόπουλος, Καραχάλιος, Λούτα, Περιβολάρης, Στραβάκος, Μανωλόπουλος, Βασιλόπουλος, Τρικουράκης (81’ Κουτσουρόπουλος), Δ. Τσουλάκος (51’ Κανιώρος), Αλεξόπουλος.