Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 17:54

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Με εύκολη νίκη παρέμεινε στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον

 

Με γκολ που έβαλε στις αρχές αλλά και στα τελευταία λεπτά, ο Α.Ο. Διαβολιτσίου ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Ολυμπιακού Καλαμάτας κερδίζοντάς τον με 4-0 χθες το απόγευμα στο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Διαβολιτσίου μακριά από το γήπεδό της, και πρώτη στον αγωνιστικό χώρο (είχε κερδίσει εκτός έδρας στα χαρτιά τον Α.Ο. Φαραί), με την οποία διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ τοπικής.

Τα δύο γρήγορα γκολ, το πρώτο σχεδόν στην έναρξη του ματς από τον Μπαστακό και το δεύτερο 10 λεπτά μετά, με καταπληκτικό σουτ του Τζανετέα, έβαλαν σε θέση οδηγού τη φιλοξενούμενη ομάδα, η οποία στη συνέχεια έκανε διαχείριση του ματς, φροντίζοντας να μην επιτρέψει στους γηπεδούχους να ελπίσουν ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα στα τελευταία λεπτά το Διαβολίτσι κατόρθωσε να διευρύνει το υπέρ του σκορ με άλλα δύο τέρματα και να φτάσει σε μια άνετη νίκη.

Ο Ολυμπιακός εξαρχής είχε δύσκολο έργο απέναντι στον πρωτοπόρο της Α’ τοπικής. Ομως δεν τα παράτησε, έκανε την προσπάθεια του, με τους ποδοσφαιριστές να προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο, αν και δεν μπόρεσαν σε κάποιο σημείο του αγώνα να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Κωνσταντακόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή φάση μετά το 0-1, όμως από εκεί και μετά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία των φιλοξενούμενων. Διαμαρτυρήθηκαν πάντως αρκετές φορές στο διαιτητή Νικολόπουλο -και στους βοηθούς του- που δεν έδινε εύκολα φάουλ στην ομάδα τους.

Φάσεις - γκολ

Μόλις στο 1ο λεπτό από κόρνερ του Πάλια ο Μπαστακός με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους. Στο 9’ από το κόρνερ του Αλεξανδρόπουλου, ο Γαβράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 11’ ο Τζανετέας με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα, πετυχαίνοντας έτσι το 0-2. Στο 40’ ο Ζάκκας και στο 42’ ο Κουλόπουλος βγήκαν τετ-α-τετ με τον Αντωνόπουλο, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν αφού το πλασέ του πρώτου κατέληξε άουτ από το κάθετο και του δεύτερου ήταν αδύναμο και κατάφερε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Στο 53’ ο Λιόλιος προσπάθησε να σκοράρει με το φαλτσαριστό σουτ που επιχείρησε έξω από την περιοχή, όμως η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά έφτασε στον Ζάκκα, ο οποίος σούταρε αμέσως και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 81’ ο Εμμανουήλ έκανε τη σέντρα στο α’ δοκάρι ο Κουλόπουλος πρόλαβε τον Αντωνόπουλο και με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-3. Δύο λεπτά ο Σταματελόπουλος έκανε την μπαλιά για τον Εμμανουήλ και αυτός με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το τελικό 0-4. Στο 86’ από προσπάθεια του Γεωργιόπουλου, η μπάλα έφτασε στον Τσουκαλά και αυτός την άφησε δίπλα του στον Τζανετέα, ο οποίος σούταρε δυνατά και η μπάλα έφυγε άουτ ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς διαιτητές τους Κομπιλίρη, Μιχαλόπουλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αντωνόπουλος, Βέλμαχος (57’ Σκιάς), Κορομηλάς, Κολιός, Γαβράς (73’ Τσάνι), Ζέππος, Κ. Μάλαμας, Μπέρμπερη (65’ Ν. Μάλαμας), Μπαζάνης, Αλεξανδρόπουλος, Κουπούζος (46’ Μαγουλιανίτης).

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Κρεμύδας, Μπαστακός, Τζανετέας, Ζάκκας (82’ Γεωργιόπουλος), Μπαλόπουλος, Κουλόπουλος (85’ Ασημακόπουλος), Πάλιας (73’ Εμμανουήλ), Πιτσιλής (85’ Τσουκαλάς).