Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 18:57

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Τρίποντο με Σαραντόπουλο

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 1-0: Τρίποντο με Σαραντόπουλο

 

Με γκολ στην εκπνοή του πρώτου 45λεπτου, ο Εθνικός Μελιγαλά επικράτησε του Ολυμπιακού Ανάληψης χθες το απόγευμα με 1-0.

Συνέχισε έτσι την εντυπωσιακή του πορεία, παραμένοντας αήττητος το τελευταίο δίμηνο και προσθέτοντας άλλη μια νίκη στο ενεργητικό του. Πλέον, ο Εθνικός βρίσκεται μόνος στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το “χρυσό”, όπως αποδείχθηκε, γκολ πέτυχε στο 45’ ο Σαραντόπουλος, όταν σε σέντρα του Θανόπουλου, με σουτ βολέ έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Τσούλου. Η ομάδα του Μελιγαλά που ήταν πιο δραστήρια στο πρώτο μέρος είχε χάσει νωρίτερα ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Συγκεκριμένα σε δύο τετ-α-τετ ο Καρατζούλιας στο 4’ και ο Σαραντόπουλος στο 8’ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τσούλο, που απέκρουσε και τις δύο φορές. Στο 15’ σουτ του Καρατζούλια απέκρουσε ο Τσούλος και στη συνέχεια η μπάλα κτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Στο 29’ ο Θανόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο β’ μέρος είχε μια τριπλή ευκαιρία για γκολ στο 78’ όταν τα σουτ των Κουρούπη, Καρατζούλια, Χαρλέπα έδιωχναν σχεδόν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί.

Ο Ολυμπιακός Ανάληψης σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε απουσίες, και αυτό σίγουρα έπαιξε το ρόλο του. Ο Σπύρος Τσίκινης παρά τις ελλείψεις παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο όποιους παίκτες είχε στη διάθεσή του με στόχο η ομάδα να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Το γκολ που δέχτηκαν οι ερυθρόλευκοι σχεδόν στην εκπνοή του α’ μέρους έκανε πιο δύσκολο των έργο τους, αλλά συνέχισαν την προσπάθεια μέχρι το τέλος και με λίγη τύχη θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε κάποια από τις ευκαιρίες που είχαν στην επανάληψη. Στις πιο αξιόλογες, ο Γεωργιόπουλος δεν μπόρεσε δύο φορές να σκοράρει. Η πρώτη στο 81’ όταν η μπάλα από το σουτ που έκανε, έφυγε ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι και στο 88’ ο Μερκούρης μπλόκαρε την μπάλα στο σουτ που έκανε έξω από την περιοχή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Μακρής, Θανόπουλος, Μπούνας, Χαραλαμπόπουλος, Σεμούρι, Ξυδιάς (55’ Χαρλέπας), Καρατζούλιας, Κουρούπης (85’ Διακουμάκος), Λάγιος, Σαραντόπουλος (90’ Αθ. Ρουμελιώτης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Τσούλος, Μοσχίδης, Ζερβάκος, Παπανικολόπουλος, Γιαννόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Παπαβασιλόπουλος, Δημητρόπουλος, Γεωργιόπουλος, Πράττης (60’ Δαβέρος), Αβιζιώτης.