Δευτέρα, 10 Δεκέμβριος 2018 20:07

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-3: Με άνεση το παρθενικό διπλό

Γράφτηκε από τον

 

Στην Κυπαρισσία μεσοβδόμαδα έχασε την ευκαιρία στις καθυστερήσεις να πάρει ένα σπουδαίο διπλό, όμως χθες η Σπερχογεία ήταν φανερά ανώτερη και επικράτησε με 3-0 της Αβίας στο γήπεδο του Κορδία.

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τους “Ταύρους” που ανέβηκαν στην 8η θέση με 15 βαθμούς.

Από την άλλη η Αβία υπέστη εντός έδρας ήττα και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού με 8 βαθμούς μετά από 11 αγωνιστικές.

Δύο γκολ ο Κωστόπουλος στο α’ ημίχρονο

Στο 29’ ο Γεωργίκος αστόχησε σε τετ α τετ για την Αβία και μετά από δύο λεπτά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ... Ο Πετράκος έδωσε δεξιά στον Κωστόπουλο που με διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-1.

Φάση καρμπόν και στο 40’ με τον Πετράκο να τροφοδοτεί και πάλι τον Κωστόπουλο, ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 0-2.

Στο πρώτο μέρος οι “βυσσινί” είχαν καλές στιγμές με τους Η. Καραχάλιο, Γ. Δωδεκάτο και Λαγωνικάκο.

Στο β’ ημίχρονο η Αβία ανέβασε την απόδοση της και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Δ. Κορμπή και Γ. Καρδάση.

Τρίτο γκολ από Πανταζή στο 78’

Το 0-3 σημειώθηκε στο 78’ μετά από σέντρα του Οικονομόπουλου και κεφαλιά του Πανταζή.

Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Τζιαμουράνη.

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Μπεκιάρης, Βαβαρούτσος, Θ. Καρδάσης, Λυκουρέζος (46’ Τζανετέας), Αποστολίδης, Γ. Καρδάσης, Δ. Κορμπής (70’ Γεωργαντάς), Κ. Κορμπής, Γεωργίκος (46’ Γιαννέας), Κωνσταντόπουλος, Π. Καρδάσης (75’ Αλντέσκου).

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Καλλιντέρης (84’ Παπανικολός), Δημητρίου, Κωστόπουλος, Δικαίος, Λαγωνικάκος (70’ λ. τρ. Οικονομόπουλος), Παπαγιαννόπουλος,  Η. Καραχάλιος, Πετράκος, Γ. Δωδεκάτος, Καραγιάννης (82’ Κουμπανάκης), Πανταζής (80’ Γιακουμής).