Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 12:59

Εκλέγει σήμερα διοίκηση ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς διοίκηση είναι εδώ και καιρό ο Πάμισος και συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, χάρη στο φιλότιμο των παικτών που έχουν απομείνει και χρήματα από τον απλό φίλαθλο κόσμο για να βγαίνουν τα έξοδα για τη διαιτησία και τις μετακινήσεις.

Αυτή η κατάσταση βέβαια δεν μπορεί να συνεχιστεί όλη τη χρονιά και έτσι για σήμερα έχει οριστεί γενική συνέλευση, με σκοπό την εκλογή νέας διοίκησης. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8 βράδυ στο δημαρχείο της Μεσσήνης. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία, η γενική συνέλευση θα γίνει αύριο Τετάρτη. Στη Μεσσήνη ευελπιστούν ότι θα βρεθεί λύση στο διοικητικό πρόβλημα και ο Πάμισος θα συνεχίσει να αγωνίζεται.

Το προηγούμενο διάστημα έγιναν επαφές ώστε να μπουν στο συμβούλιο επιχειρηματίες της πόλης και άλλοι άνθρωποι, που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά και μένει να φανεί αν οι επαφές θα καρποφορήσουν.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος γνώρισε την Κυριακή στη Λακωνία την 10η ήττα σε 11 αγωνιστικές με 1-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη. Μια ήττα όμως, που ήρθε με ανύπαρκτο πέναλτι στο 88’ και ενώ νωρίτερα δεν είχε μετρήσει καθαρό γκολ του Μωράκη. Ακόμα ο διαιτητής Ρούτσης από την Κορινθία απέβαλε αναίτια το Ρήγα μετά την επίτευξη του 1-0 και οι Νησιώτες εξέδωσαν στο φινάλε ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία, κάνοντας λόγο για σκηνές απείρου κάλλους και ντροπιαστική διαιτησία.

Επόμενος αντίπαλος για τον Πάμισο, ο .Α.Ο. Εικοσιμίας, με τον οποίο ισοβαθμούν στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου της Γ’ εθνικής. Με το ματς στην Κεφαλλονιά ολοκληρώνονται την Κυριακή και οι υποχρεώσεις για το 2018.