Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2018 13:27

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Συνεχίζει μόνος στην κορυφή και αήττητος

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Συνεχίζει μόνος στην κορυφή και αήττητος

Στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής διατηρήθηκε ο Α.Ο. Διαβολιτσίου μετά την ολοκλήρωση τη 11ης αγωνιστικής.

Την Κυριακή πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο γήπεδο, επικρατώντας του Ολυμπιακού Καλαμάτας με 4-0, ενώ η προηγούμενη ήταν στα χαρτιά, αφού ο Α.Ο. Φαραί έχει παραιτηθεί από το πρωτάθλημα. Οι ερυθρόλευκοι δεν έδειξαν ικανοί να απειλήσουν το αήττητο σερί της ομάδας του Διαβολιτσίου, η οποία κατόρθωσε στο πρώτο 10λετπο του ματς να πάρει προβάδισμα με 2-0 και να έχει πιο εύκολο έργο στη συνέχεια. Για να φτάσει στη νίκη, οι πρωτοπόροι ήταν αρκετά συγκεντρωμένοι σε αυτό το στόχο, όπως σημείωσε ο προπονητής Κώστας Παλαμάρας με δηλώσεις του χθες στο “Notosport”: “Από την αρχή ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και θέλαμε την ουσία, που ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι.Δεν έχει σημασία το πόσα γκολ βάζεις, είτε κερδίσεις 1-0, είτε με μεγαλύτερο σκορ, γιατί πάντα 3 πόντους παίρνεις. Ο Ολυμπιακός ήταν μια καλή ομάδα με νεαρά παιδιά που κάνουν την προσπάθεια τους ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Το θετικό για εμάς ήταν ότι καταφέραμε και βάλαμε γρήγορα δύο γκολ. Είχαμε ένα πλάνο συγκεκριμένο και ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό μέχρι το τέλος”.

Ο νεαρός προπονητής σε ερώτηση σχετικά με το που οφείλεται το ότι η ομάδα του δεν έχει χάσει σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος - έχει 7 νίκες και 4 ισοπαλίες – απάντησε: “Οτι δεν έχει ήττα σημαίνει ότι η ομάδα δουλεύει πάρα πολύ και είναι πολύ προσεκτική στο αμυντικό κομμάτι. Βέβαια δουλεύουμε καλά και στο επιθετικό κομμάτι γιατί σε όλα έχουμε σκοράρει, αλλά πάντα δεν κερδίζει όταν σκοράρει”.

Οσο για τη συνέχεια μας είπε: “Τελείωσε το ματς με τον Ολυμπιακό και κοιτάμε το επόμενο που είναι και πάλι εκτός έδρας με τη Μάνη. Είναι δύσκολο παιχνίδι και αν θέλουμε να παραμείνουμε πρώτοι θα πρέπει να πάμε να κερδίσουμε. Η ομάδα συνεχίζει πολύ προσηλωμένη στο στόχο της, ξεχνάμε αυτό το παιχνίδι και με πολύ δουλειά θέλουμε να τελειώσουμε τα δύο επόμενα ματς, που ακολουθούν μέχρι τις διακοπές όπως πρέπει”.

Σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το δεύτερο σερί εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης. Για την ώρα αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του τραυματία Φάνη Κάνιστρα λόγω θλάσης στο δικέφαλο και γι’ αυτός έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσεις για δύο εβδομάδες. Σε ότι αφορά τον Κώστα Κανελλόπουλο, που τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής, όπου υπέστη διάστρεμμα, χθες είχε προγραμματιστεί να επισκεφθεί γιατρό ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος του.